WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Cor Lam luidt de WWK uit
Loosdrecht, vr 30 maart 2018 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Cor Lam's Paaseieren! Hij wenst alle WWK-lezers al vele jaren als eerste op 1 januari alle lezers een gelukkig nieuwjaar. Hij mag daarom de WWK uitluiden.

Van de redactie

Wij ontvingen nog een paar ingezonden stukken over de formatie van de nieuwe raad en wat men vindt dat daar mee zou moeten. Met het vertrek van de oude raad en het afsluiten van de WWK ligt de formatie op de tafel van de politieke partijen. Wij mengen ons daar niet meer in, dus plaatsen wij geen nieuwe politieke stukken meer, omdat er niet meer gereageerd kan worden. U zult daar begrip voor kunnen opbrengen.

ingezonden brief

Paaseieren zoeken op ‘De Drie Kampjes’!

De Paashaas heeft ook dit jaar weer honderden chocolade eieren klaar liggen!

Op tweede Paasdag, 2 april, gaat hij die eieren al vroeg verstoppen op ‘De Drie Kampjes’, het weiland achter het Oppad. Dat doet hij namens ‘Fraternitas’ en ‘Dappere Dodo’!

Alle kinderen jonger dan 10 jaar mogen ook dit jaar weer komen zoeken.
De kleinsten zoeken naar eieren op een apart veldje en mogen natuurlijk onder begeleiding zoeken (als de kinderen maar echt zelf zoeken). De grotere kinderen gaan zoeken op het weilandje ernaast.

Per veldje ligt er tussen die chocolade eieren ook een houten prijs ei! Voor de vinder van een prijs ei is er weer een leuke prijs!

Eerst thuis een paasontbijt en dan naar De Drie Kampjes in Oud Loosdrecht! Neem je vriendjes en vriendinnetjes ook mee, het is ook dit jaar weer gratis!

En, om gelijke kansen te hebben, kom echt op tijd!

Om 10 uur op tweede Paasdag begint het zoeken!

Cor Lam
Oud Loosdrecht

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief