WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Woensdag 21 maart: Stemmen!
Wijdemeren, vr 16 maart 2018 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Op 21 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen en is het raadgevend referendum over de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten. Stem ook!

persbericht

21 maart: Gemeenteraadsverkiezingen

Op 21 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen en is het raadgevend referendum over de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten. Stem ook!

In Wijdemeren doen acht partijen mee aan de gemeenteraadsverkiezingen: CDA, DorpsBelangen, D66, VVD, PvdA-GroenLinks, O-Lib, De Lokale Partij en ChristenUnie.

Meenemen

Gaat u stemmen? Neem uw stempas(sen) mee en een identiteitsbewijs (paspoort, identiteitskaart of rijbewijs). Uw identiteitsbewijs mag maximaal vijf jaar verlopen zijn, dus geldig tot 21 maart 2013 of iedere latere datum.

Zelf niet stemmen?

Als u zelf niet kunt stemmen dan kunt u iemand anders uit Wijdemeren machtigen om ook voor u te stemmen. Vul hiervoor de achterkant van de stempas in en geef een kopie van uw identiteitsbewijs mee.

Waar en wanneer stemmen?

U mag op alle stembureaus binnen de gemeente stemmen. De stembureaus zijn op woensdag 21 maart geopend van 7.30 tot 21.00 uur. Alle stembureaus zijn toegankelijk voor mindervaliden. Een overzicht van de stembureaus is te vinden op www.wijdemeren.nl/verkiezingen2018. Op uw stempas staat welk stembureau dicht bij uw huis is.

Verkiezingsuitslag

De uitslag van de verkiezingen maken we bekend via www.wijdemeren.nl. Ook bent u van harte welkom bij de verkiezingsavond vanaf 22.00 uur in het gemeentehuis van Wijdemeren (Rading 1, Loosdrecht). Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u de landelijke uitslagen live volgen en presenteren we de voorlopige uitslagen per stembureau en op partijniveau.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief