WIJDEMEERSE WEBKRANT
2e Loosdrechts Dijkfestival
Oud Loosdrecht, ma 11 september 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Op 22, 23 en 24 september wordt op de Porseleinhaven het Tweede Loosdrechts Dijkfestival georganiseerd door de Stichting Sloep.

persbericht

Tweede Loosdrechts Dijkfestival
22 t/m 24 september 2017
Porseleinhaven - Oud Loosdrecht

Muziek, boten, lichtjes, sportiviteit, lekker eten en drinken zijn de ingrediënten die vorig jaar hebben bewezen garant te staan voor een oergezellige Loosdrechtse afsluiting van de zomer.

In en rond de vertrouwde SLOEP-tent en in en rond het water van de Porseleinhaven in Oud-Loosdrecht wordt door de vrijwilligers van Stichting SLOEP weer een prachtig weekend georganiseerd met vertier voor jong en oud.

 • Wij starten vrijdag 22 september met een onvergetelijk Oktoberfest, niet in de laatste plaats door optredens van "Wir sind Spitze" (Energiek, eigenzinnig, verrassend en enig in zijn soort!), Schlagerzangeres Liesl von Possenhofen (De aller bekendste Deutsche Schlagers, in een nieuw jasje met hoog apres-ski-hut-gehalte) en het dweilorkest "Geen Hofkapel" (wereldberoemd in Wijdemeren).
 • Op zaterdag 23 september zijn de kinderen aan de beurt met allerhande spelletjes en activiteiten zowel op de kant als op en in het water van de Porseleinhaven.
  Ben jij 7 jaar of ouder en heb jij zwemdiploma A en B? Doe dan mee met de leuke en uitdagende activiteiten in en op het water van de Porseleinhaven.
  Ben je jonger dan 7 jaar of geen waterrat? Dan is er ook op de wal van alles te beleven.
  Een grote zandbak van Everts GWW is het piratenstrand waar een schatkaart spannende avonturen belooft. Springkussen, knutselen en nog veel meer!
  Dus kom spelen, knutselen en ravotten op zaterdag 23 september vanaf 12.00 uur. (Deelname geschiedt onder verantwoording van de ouders)
 • Als het zaterdag donker wordt is het tijd voor de lichtjestocht. Een stoet van kleine verlichte bootjes die, mooi versierd vanuit de Porseleinhaven onder de bruggen en over de Vuntusplas varen en vanaf de kant kunnen worden bewonderd.
 • Zaterdagavond is er een fantastisch optreden van Boulevard, dé coverband uit het noorden! Met drie zangeressen maken ze van iedere show gegarandeerd een feest om niet snel te vergeten. Zangeressen met, zoals ze zelf zeggen: "elk een bak aan ervaring, een strot waar je u tegen zegt en een goede dosis humor en zelfspot!"
 • Voor zondag 24 september vanaf 12.00 uur hebben we een optreden van een ander muziekgenre op het programma: Een licht klassiek concert door de Vegas Strings o.l.v. Pieter van den Dolder met een optreden van de fameuze Deborah Carter, het symbool van een jazz-zangeres van wereldklasse.
 • Zondagmiddag vanaf 13.45 uur varen de deelnemers van de tweede Dijk tot Dijk Loop af vanuit de Porseleinhaven voor een prestatieloop vanaf het Breukeleveense Meentje weer terug naar de Porseleinhaven en onderhand wordt de Kids run gelopen door de jeugdige sportievelingen.

Door de fantastische medewerking van alle sponsoren kan Loosdrecht een feestelijk programma tegemoet zien waarbij alle activiteiten en feestavonden vrij toegankelijk zijn!

Vanaf vrijdagavond zorgen een aantal eetgelegenheden voor een Foodfestival zodat er tijdens drie dagen lang genoten kan worden van smakelijke verrassingen terwijl de gastvrouwen en gastheren van Stichting SLOEP in de tent drankjes schenken.

Hou de Nieuwsster, de Facebookpagina "Sloepy Loosdrecht" en de website www.stichtingsloep.nl in de gaten voor het programma, alle informatie en mogelijkheden om deel te nemen.

Tot ziens op het Loosdrechtse Dijkfestival!

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief