WIJDEMEERSE WEBKRANT
Verkoop via Makelaar!
Nederhorst den Berg, do 18 mei 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Theo Blom uit Nederhorst den Berg neemt het gemeentebestuur in bescherming. Verkoop de ambtswoning via een makelaar. Dat is beter.

ingezonden brief

Ik heb een vraag over de verkoop van de ambtswoning. Wordt de woning in het openbaar verkocht via makelaar of zo, of gaat het net als de brandweerkazerne op de Dammerweg.

Ik heb er geen belang bij, maar je hoorde  commentaar van de burgers.

En dat kan je voorkomen vind ik. Het gemeentebestuur krijgt toch al veel op zijn brood, dus even een tip van een tevreden burger.

Met vriendelijke groeten,
Th. Blom
Nederhorst den Berg

Naschrift WWK:

Een heel goede vraag Meneer Blom. Er is gisteren in de commissie Bestuur en Middelen lang, heel lang over gesproken. In het volgende bericht proberen wij die disccussie samen te vatten.

In december 2016 verklaarde wethouder Theo Reijn het volgende (citaat uit ons verslag van 10 december 2016):

Stan Poels (PvdA/GL) bracht de legakkers achter de Dammerweg ter sprake, overigens een zaak die niets met revindicatie te maken heeft, maar inmiddels ook al tien jaar loopt. Een erfenis uit het vorige college uit de portefeuille van toenmalig wethouder Gert Zagt. Volgens Poels is de rapportage over de voortgang van het legakkerdossier te positief.
Wethouder Theo Reijn haakte in op de opmerking van Stan Poels door te verklaren dat er een procedure komt voor de verkoop van gemeentelijke eigendommen. Dit naar aanleiding van de onderhandse verkoop van de brandweerkazerne in Nederhorst den Berg.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief