WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
CDA tips voor Patrick
Kortenhoef, wo 21 juni 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Rosalie van Rijn reageert op de ingezonden brief van Patrick Kreuning en nodigt hem uit voor de CDA barbecue om tips uit te wisselen.

ingezonden brief

Beste Patrick,

Met veel plezier lees ik jouw stukjes op de Webkrant, geschreven door een betrokken inwoner die overal verstand van lijkt te hebben.

Ik kan het alleen maar waarderen dat je met het CDA wilt meedenken. Allereerst bedankt voor de vele complimenten: verbeteren van de verkeersveiligheid, bloembakken, de Kwakel, aanpak Noorder- en Zuidereinde. Echter volgens mij vergeet je er nog een paar ��. Maar goed dat is niet van belang voor nu, wellicht kun je daar een volgende keer over schrijven als je weer complimenten wilt geven aan het CDA en wat mij betreft de coalitie (tips: wonen, openbaar groen, recreatie).

In je stuk staan ook enkele kritiekpunten en dat is altijd goed! Je hebt niet alleen tips/kritiek voor het CDA maar ook voor andere partijen. Ik merk bij het lezen van jouw stukjes dat er eigenlijk geen partij lijkt te zijn waar je je bij aan kunt sluiten. Ook dat kan natuurlijk je kunt het niet altijd met elkaar eens zijn. Ik zou je dan ook adviseren een eigen partij te beginnen. Dan heb je elke week wat om over te schrijven. Dat lijkt me voor jou ook veel leuker om over te schrijven dan elke keer uit te moeten zoeken wat welke partij niet goed doet.

Mocht je nog tips willen hebben je bent van harte welkom op onze barbecue, ook het CDA denkt graag met je mee. Veel succes!!!

Met vriendelijke groet,

Rosalie van Rijn (CDA Wijdemeren)

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief