WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
CDA Verkiezingsprogramma
Wijdemeren, ma 19 juni 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Op 24 juni gaat het CDA met leden en anderen in gesprek over het verkiezingsprogramma voor de Raadsverkiezingen van 21 maart 2018!

ingezonden bericht

CDA-100: Doe mee aan onze Brainstorm & BBQ!

Op zaterdag 24 juni gaat het CDA Wijdemeren met haar leden en andere geïnteresseerden in gesprek over het verkiezingsprogramma voor de Gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018!

In de vorm van een CDA-100 wordt een brainstormsessie gehouden en input voor het verkiezingsprogramma verzameld. Wat leeft er onder de inwoners van Wijdemeren, wat vindt u belangrijk voor onze gemeente en voor onze kernen. Wat wilt u aan ons meegeven als aandachtspunten voor de toekomst!

Op de verschillende markten in de kernen staan wij in deze periode met ons kokerspel waarbij iedereen mag aangeven : Waarin wilt u investeren in Wijdemeren?

Tijdens de CDA-100 komen de vijf thema’s van het kokerspel aan de orde: bouwen, zorg, plantsoen en groen, kernenbeleid en veiligheid. Natuurlijk is er ook ruimte voor andere suggesties. Met elkaar bouwen wij aan Wijdemeren. We nodigen u, leden en geïnteresseerden, van harte uit om met ons mee te denken. Uw input is voor ons onmisbaar!

Aansluitend aan de brainstorm over het verkiezingsprogramma genieten wij van onze jaarlijkse BBQ. Altijd lekker én gezellig!

Wanneer

Zaterdag 24 juni.  Tijd: 15.30 uur (inloop), 16.00 uur -18.30 uur: CDA-100. Aansluitend BBQ.

Wilt u meedenken en meedoen? Meldt u aan via secretaris@wijdemeren.cda.nl of via 06-50223199 dan sturen wij u de verdere gegevens toe en kunnen wij onze voorraden aanpassen.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief