WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Zweven naar het Midden
Ankeveen, di 20 juni 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Patrick Kreuning geeft zijn analyse van de huidige Wijdemeerse politieke situatie, waarbij hij dit keer uitkomt met een keuze voor een onderwijspartij.

ingezonden brief

Het CDA vraagt ons mee te praten?

Wel CDA, ik kan u maar één ding mededelen. de meeste Wijdemeerders willen geen fusie met Hilversum. Nu niet, over 10 jaar niet, over 100 jaar niet.
Bij de vorige gemeenteraadsverkiezingen waren de stembiljetten nauwelijks geteld of jullie kwamen al met het onzalige idee van een fusie met Hilversum, waar de coalitiepartijen braaf in mee gingen.
U heeft daarmee de kiezer bedrogen en zand in de ogen gestrooid. Oké, Dorpsbelangen was niet het ideaal wat ik voor ogen had, misschien dat, nu de zwakste broeder in politiek opzicht, Gert Zagt, in afgelopen jaren is opgestapt ik mijn vertrouwen weer aan hen moet geven? Dacht het niet.
Uiteraard heeft het CDA, zeker op verkeersveiligheid veel dingen ten goede gekeerd, de bloembakken, de Kwakel, aanpak Noorder- en Zuidereinde hoewel het vooral rond de Klapbrug nog steeds onoverzichtelijk is. Spiegels, zouden, zeker vanaf het Ankeveense pad komende, niet misstaan. Je staat al half op de rijbaan voor je kunt zien of er een auto over het Noordereinde rijdt.
Helaas is het voor de bewoners van het Noordereind, Zuidereind en de Herenweg nog steeds een drama om de weg over te kunnen steken zonder eerst enkele minuten te moeten wachten. Je afval even aan de overkant in de container deponeren, in de spits 7 minuten bezig. Aan de paardenmest wordt zoals gebruikelijk niets gedaan, vlak bij de Boni in Loosdrecht zijn 2 manege's en daar ligt het fietspad zeker op maandag vol mest. Spreek de manegehouders daar eens op aan.
Er is veel verbeterd na het wanbeleid dat de Dorpsbelangen vier jaar voerden. Dorpsbelangen bracht de financiën op orde maar ze lieten onderhoud aan bijv. openbaar groen versloffen. Men deed slechts het hoognodige en de theorie leert dat hoe langer dingen op de lange baan worden geschoven, des te duurder de herstelwerkzaamheden uitpakken.

Ik ga voor de partij die altijd op komt voor het onderwijs, onze kinderen zijn de toekomst en daar wil ik vol op inspelen.

Patrick Kreuning
Ankeveen

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief