WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Pannenbier Nedervecht
Nederhorst den Berg, di 20 juni 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Afgelopen vrijdag werd het hoogste punt van het nieuwbouwproject Nedervecht bereikt en dat werd gevierd.

persbericht

Feest voor toekomstige bewoners fase 38 Nedervecht

Vrijdag 16 juni 2017 vierden kopers en projectbetrokkenen samen met wethouder B.R. van Henten-Meijer het hoogste punt van nieuwbouwproject Nedervecht in Nederhorst den Berg.

Na drie maanden intensief bouwen, werd afgelopen week het hoogste punt bereikt in fase 3B van nieuwbouwproject Nedervecht. Wethouder B.R. van Henten-Meijer hees samen met één van de toekomstige bewoners de vlag. Alle overige bewoners kregen hun eigen confetti kanon, die ze na het aftellen gelijktijdig afschoten. Met de oplevering van de 24 woningen eind dit jaar staat er een mooie woonwijk langs de Vecht aan de rand van het dorp. Toekomstig bewoners Edward en Manou, zien enorm uit naar het moment dat ze de sleutel krijgen. “Voor ons waren de rust en buitenlucht reden om een huis in Nederhorst den Berg te kopen. Bovendien is dit de perfecte plek voor ons, aan het water, sportvelden in de buurt en midden in een prachtige omgeving”.

Nedervecht

Fase 1 en 2 is opgeleverd en bewoond. Het gaat hier om een mix aan koop-, huurwoningen en koop- en huurappartementen. Fase 3B, wordt nu gebouwd. Deze fase bevat 10 tweekappers en 14 rijwoningen en zijn allemaal verkocht. De oplevering is eind 2017. Straks wanneer ook de laatste fase, 3A, klaar is, staan er 180 woningen, waarvan Lithos er 110 heeft gebouwd. “De wens om te bouwen is er al even, met Nedervecht komt er voor iedereen een droom uit. Het bijzondere van dit project is de verscheidenheid aan woningen. Van appartementen en rijwoningen tot vrije kavels. Een prachtig project, waar jong en oud kan genieten van alles wat Nederhorst den Berg te bieden heeft.” Aldus wethouder B.R. van Henten-Meijer.

Verkoop en informatie

De ontwikkeling en realisatie van de woningen is in handen van Lithos bouw & ontwikkeling. Eind 2017 en begin 2018 start de verkoop van de laatste fase met rijwoningen en tweekappers. Daarnaast zitten er 25 vrije kavels in dit plan. De eerste woningen worden al gebouwd. De gemeente Wijdemeren heeft nog slechts twee vrije kavels te koop. Heeft u interesse? Neem dan contact op met Erik Blok, projectleider gemeente Wijdemeren, telefoon (035) 655 94 21, e-mail: vrijekavelsnedervecht@wijdemeren.nl.

Op de site www.nedervecht.nl vindt u alle actuele informatie over het plan.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief