WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Cultureel Centrum i.o.
Kortenhoef, ma 12 juni 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Vanmiddag en -avond tot half acht kunt u bekijken hoe het cultureel centrum Kortenhoef bij de Regenboogschool aan de Elbert Mooylaan eruit gaat zien.

persbericht

Cultureel Centrum Kortenhoef

De gemeente Wijdemeren wil een cultureel centrum realiseren naast de Regenboogschool in Kortenhoef. Hiervoor maken we gebruik van een leegstaand lokaal in de school. Op maandag 12 juni is er een informatieavond.

Doel is de podiumfunctie van De Dobber te verplaatsen en een multifunctioneel centrum te creëren dat meerdere verenigingen kunnen gebruiken. In het voorlopige ontwerp krijgt het centrum een eigen entree aan de Parklaan. Er komen 72 zitplaatsen, een garderobe, foyer en toiletvoorzieningen. Het gebouw wordt rolstoel- en milieuvriendelijk. De exploitatie van het gebouw komt in handen van een groep vrijwilligers.

Kom ook kijken!

Bent u benieuwd naar de plannen? Wilt u het gebouw gaan gebruiken of als vrijwilliger meewerken? We nodigen u van harte uit om de plannen op maandag 12 juni tussen 16:30 en 19:30 uur in de hal van de Regenboogschool (Elbert Mooylaan 86) te komen bekijken. U kunt binnenlopen wanneer dit voor u het beste uitkomt. Wethouder Reijn, de projectontwikkelaar, de architect en de Regenboogschool zijn aanwezig om uitleg te geven over de plannen.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
Wdm
foto
---
auteur
Wdm info
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief