WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Gevaarlijke Straatjuwelen
Kortenhoef, vr 6 januari 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Patrick Kreuning zag weer een 'bijna-ongeluk' bij de straatjuwelen op de Koninginneweg. Weer reed een auto uit ongeduld rechts door de berm langs het juweel.


Heb je haast? Passeer het straatjuweel rechts met twee wielen in de berm.
Net zo gemakkelijk. Toch?

In december vroegen Patrick Kreuning en Jan de Vries ook al aandacht voor de gevaarlijke situaties die de straatjuwelen veroorzaken zonder een paaltje in de berm dat auto's stopt. De oplossing is zo kinderlijk eenvoudig.

ingezonden brief

Weer was het bijna raak op de Koninginneweg

Dit keer werd op de Koninginneweg een brommobiel de voorrang bij een straatjuweel ontzegd door een verkeershufter. Ik reed daar weer pal achter op de fiets. En de auto die achter de verkeershufter reed besloot maar half door de berm aan de verkeerde kant van het straatjuweel te scheuren.

Wat doet de politiek intussen? Mensen die deels afgekeurd zijn en de tijd die ze kunnen werken nuttig besteden in het ziekenhuis afkatten en zeggen dat ze best 3 dagen in de week kunnen werken, elkaar de mantel uitvegen in de raad, wethoudertjes wegpesten en de bevolking verontrusten met een fusie, die er nu toch niet lijkt te gaan komen. En helaas kan ik zo nog wel even doorgaan.

Ik schaam mij dat ik in een gemeente woon waar de mensen die het fatsoen dienen uit te dragen naar de gehele bevolking, dit fatsoen kennelijk zelf ontberen.

Gemeenteraad doe iets aan de situatie op de Koninginneweg, en wel deze week nog. Of moeten er eerst doden vallen? Schaam u!!!

Patrick Kreuning
Ankeveen

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
Rik Jungmann
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief