WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Affiches GL Afgescheurd
Wijdemeren, za 25 februari 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

De verkiezingsaffiches van GroenLinks zijn in heel Wijdemeren van de borden gescheurd. 'Diep triest.' :vindt Felix Flameling.

ingezonden brief

Kies voor normen en waarden zegt GroenLinks

Groen Links Wijdemeren had in Wijdemeren overal verkiezingsaffiches hangen, maar rond 21 februari waren op de aanplakborden in Ankeveen, 's-Graveland, Kortenhoef, Loosdrecht en Nederhorst den Berg  de GroenLinksaffiches verdwenen of afgescheurd.

We moeten constateren dat er mensen zijn, die onze normen en waarden van respect en verschillende meningen niet respecteren. Elke partij kan zijn campagne-affiches op de daartoe bestemde gemeentelijke borden plakken. “ Dat is toch dieptriest” zegt Felix Flameling, bestuurslid van GroenLinks.  “Je kunt fundamenteel andersdenkend zijn, maar toon dat dan door in discussie te gaan, met open vizier en niet op deze achterbakse manier.” 

Groen Linksers kiezen juist voor een aanpak om iets gezamenlijk op te lossen, de sociale problemen, de milieuproblemen, het cabombaprobleem.  We leven in zo’n mooi gebied van natuur, landbouw en recreatie. Groen is de toekomst, dus laten we bouwen aan een groen Wijdemeren, waar natuur, landbouw en recreatie elkaar versterken.

Felix Flameling
Bestuur GroenLinks

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief