WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
D66 tegen Nieuwbouw Weitje
Nederhorst den Berg, za 25 februari 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Een gezellige groep D66-ers o.l.v. Joost Boermans liet zich gisteren informeren over de nieuwbouwplannen op het Schapenweitje in Nederhorst den Berg.

Dossier Ankeveensepad

persbericht

Oppad met D66

Met een gezellige groep D66-ers uit Wijdemeren zijn wij afgelopen vrijdag oppad gegaan om ons nog verder te laten informeren over de mogelijke woningbouwplannen aan het Ankeveensepad te Nederhorst den Berg.

De mogelijke bouw van 11 woningen op het schapenweitje houdt immers veel inwoners bezig. D66 heeft al meerdere keren met de omgeving en andere belanghebbenden gesproken maar dit keer zijn we uitgebreid geinformeerd aan de hand van de laatste tekeningen en informatie. Het was een gezellige, leuke en uiteraard informatieve wandeling door het mooie gebied.

Standpunt:

D66 is van mening dat de bouw van deze ‘senioren’ woningen niet los gezien kan worden van de bouwplannen achter de Kerk. Tevens zijn de alternatieven niet goed genoeg onderzocht om dit stukje natuur op te offeren. D66 blijft dan ook tegen de bouwplannen aan het Ankeveense pad.

Ook oppad met D66?

D66 is van plan de komende tijd vaker oppad te gaan om locaties te bezoeken en met belanghebbende te spreken. Wilt u dat wij bij u lang komen? Neem gerust contact op we komen graag langs.
Bent u geinteresseerd in D66 Wijdemeren en wilt u nader kennis maken of overweegt u om lid te worden? Ga met ons mee oppad!

Namens fractie en bestuur,
Joost Boermans, fractie voorzitter D66 Wijdemeren
joostboermans@gmail.com

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief