WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Warmte in Huis en Hart!
Wijdemeren, ma 18 december 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Bestel haardhout bij Rotary Club Wijdemeren. U steunt het goede doel en u zit er warmpjes bij. Warmte in Huis en Hart. Wat wilt u nog meer?

persbericht

Een warm gebaar voor een warme winter

De jaarlijkse Rotary houtverkoop voor verenigingen en clubs in Wijdemeren gaat weer van start. Rotary Club Wijdemeren verkoopt ook dit jaar weer openhaardhout om verenigingen en clubs te ondersteunen.

Het is onderhand een traditie aan het worden; Mooi Wijdemeers haardhout wordt door onze leden voor u in handige zakken verpakt zodat het kant en klaar is voor de verkoop, vervoer naar uw huis en uw open haard of allesbrander.

Uit de opbrengst van deze houtverkoop geven we jaarlijks 3 lokale clubs of organisaties een bijdrage van 250 euro voor een maatschappelijke of sportieve activiteit die zonder dit geldelijke steuntje niet mogelijk zou zijn. U een warm huis, zij een warme helpende hand.
Daarom worden verenigingen en clubs nu ook opgeroepen zich te melden op hout@rotarywijdemeren.nl waarin zij aangeven waarom zij in aanmerking willen komen voor een geldelijke bijdrage en aan welke activiteit de 250 euro gaat worden besteed.

Doet u mee ? Koop deze zakken hout en steun een goed doel. Dat geeft warmte in huis en in uw hart! U steunt dit lokale initiatief al voor € 6,--.per zak. Neemt u 10 zakken af, dan brengen wij het hout gratis zo snel mogelijk bij u thuis (binnen de gemeente Wijdemeren).

U kunt het hout met een e-mail bestellen op hout@rotarywijdemeren.nl. Geef het aantal zakken op dat u wenst, uw adres en telefoonnummer en wij zorgen voor de rest.
U maakt het verschil. Een goed doel = een warm gevoel.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief