WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
IJshockey bij Ndb on Ice
Nederhorst den Berg, ma 18 december 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Woensdag komen jeugdspelers van de Amsterdam Tigers naar Nederhorst on Ice om een demo-wedstrijd te spelen. Gaat dat zien, gaat dat zien!

persbericht

IJshockeyschool bij Nederhorst on Ice

Al een aantal jaren hebben we op woensdag avond bij Nederhorst on Ice een avond voor de iets oudere jeugd. Het is een soort ijshockeyschool op de ijsbaan in Nederhorst den Berg.

Sven Hansen, zelf een vervent ijshockeyer bij Utrecht, is hier al jaren “de meester”. Hij neemt vaak collega ijshockeyers mee om onze jeugd wat ijshockey “skills” bij te brengen.

IJshockey is nl. een leuke sport. Het combineert techniek met snelheid maar ook functioneren in teamverband. Dat is goed voor de sociale vaardigheden en de weerbaarheid van kinderen! Leren schaatsen is een belangrijk onderdeel, maar ook wordt er al meteen gespeeld met stick en puck. Ze maken op een plezierige en speelse manier kennis met ijshockey.

Dat de kinderen plezier hebben is essentieel! Het eerste team van de Amsterdam Tigers hebben vorig jaar weer een goed seizoen gedraaid. Ze hebben de play-offs bereikt en zijn derde geworden van Nederland. Iets om trots op te zijn, op 20 december a.s. komt er een heel aantal jeugdspelers van de Amsterdam Tigers naar Nederhorst on Ice om een demo-wedstrijd te spelen.

Natuurlijk is het leuk als er dan veel publiek aanwezig is en jeugd die het leuk vindt om te zien hoe het er in een echte wedstrijd aan toe gaat. Ze zullen hierna ook met de “echte spelers “ mogen sparren…

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief