WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Afscheid van Dierenambulance
Wijdemeren, di 19 mei 2015 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Jan Hoven werkte bijna dertig jaar met hart en ziel voor de Dierenambulance Gooi en Vechtstreek. Hij droeg vandaag het stokje over aan Peter van de Akker.

ingezonden bericht

Afscheid coördinator Dierenambulance Gooi- en Vechtstreek

In oktober 1987 begon Jan Hoven als chauffeur bij de Dierenambulance en begin juni 2015 neemt hij op 65 jarige leeftijd afscheid als gewaardeerd coördinator. Zijn passie werd zijn werk. De passie blijft, het werk houdt op. Dat Jan Hoven veel betekende voor de Dierenambulance Gooi- en Vechtstreek, bleek uit de lovende woorden tijdens zijn afscheidsfeest afgelopen zaterdag.


Jan en Annie Hoven.

De geliefde coördinator Jan Hoven van de Dierenambulance Gooi- en Vechtstreek werd met zijn vrouw Annie (die al die jaren meehielp met zijn werk) van huis opgehaald met een koets. Onder politiebegeleiding en een escorte van de drie dierenambulances werd het afscheidnemende stel naar kantoor aan de Fransicsusweg te Hilversum gebracht. Daar stonden de feestgangers hem op te wachten.

Vol lof

Er werden lovende woorden gesproken door Loes Diemel, voorzitter van de Dierenambulance Gooi- en Vechtstreek. Eerst bedankte ze Annie voor haar jarenlange bijdrage en daarna werd Jan Hoven zelf in het zonnetje gezet. Hij kreeg van de stichting een verrassingspakket. Ook de vrijwilligers en teamleiding hadden voor hun vertrekkende coördinator cadeaus waaronder een smoelenboek en een foto van hem en zijn vrouw op canvas. De vrijwillige ambulancechauffeurs Quirina van Wieringen en Ber Tukker zongen hem lof toe in een gedicht.

Opvolger

Jan Hoven stond aan de wieg van de dierenambulance in onze regio. Eerst als vrijwillig chauffeur en later als coördinator. Hij bouwde de laatste maanden al af en werkte zijn opvolger Peter van de Akker in: “Ik heb in die 27 jaren veel aan de opbouw van de DA Gooi- en Vechtstreek kunnen doen. Nu neemt Peter van de Akker mijn werk over en dat is prima. Een frisse wind is goed voor de toekomst. ”

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
ing. bericht
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief