WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Boeketje Tweets
Wijdemeren, ma 20 juli 2015 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

We plukten voor u een boeketje Tweets die wij de afgelopen periode ontvingen. Van Tante Truus en de biggetjes tot crowdfundig voor het boek van Krijn Spaan.

Soms onbegrijpelijk omdat niet duidelijk is waar ze naar verwijzen. Soms een melding dat wij een fout in een bericht hebben staan, waarvoor dank. Soms een aanmoediging om door te gaan met de WWK. En soms een ultrakorte mening.

  • MPlooij:
    @HStuijver, @WWKrant helemaal mee eens. Zou opa erg leuk gevonden hebben.
  • FoxyHetty:
    @WWKrant #Kortenhoef Wat een prachtig gezicht die #biggetjes! Waarom zien we dat niet vaker?
  • fritsdenhartog:
    @WWKrant misschien moet Putter aan iets moderns als crowdfunding denken voordat aan gratis geld van de gemeente gedacht wordt.
  • pa7o:
    @WWKrant Kortenhoef wil graag ook zo'n evenement. Het lijkt wel of elk evenement in Loosdrecht plaatsvindt. (Welk evenement? red. WWK)
  • jnienhuis:
    @WWKrant natuurlijk respecteer ik de mening van de heer Koster, maar ben het niet met hem eens!! (Welke mening? Red. WWK)
  • WWKrant:
    @jnienhuis Welke mening? Die over de vorige wethouder Fin. of de mening over burgers die bang zijn? Ingezonden brief is beter dan tweet...
  • jnienhuis:
    @WWKrant sorry een beetje onduidelijk, ik doelde op het artikel van de heer Koster over de financiën

Geen achtergronden

U vraagt zich wellicht af waarom wij doorgaans niets doen met de ingekomen Tweets. Welnu, wij proberen achtergronden en toelichting te geven waar mogelijk. De 140 tekens van een Tweet laten dat niet toe. Zij brengen ons niet compleet wat iemand denkt, vindt of voelt. Wij kunnen er daarom niet zo veel mee, want als wij invulling geven aan zo'n Tweet, dan moeten wij de achtergrond en de setting doorgaans er zelf bij verzinnen.
Een mooi voorbeeld zijn in de bovenstaande opsomming de laatste drie Tweets. Raadslid Jan Willem Nienhuis (CDA) twittert dat hij het niet eens is met de mening van Cor Koster. Dat kan. Maar Cor Koster heeft flink wat meningen in de WWK gepubliceerd. De vraag is dus met welke mening is Jan Willem Nienhuis het niet eens. En waarom?

Foute boekingen

Bij wijze van uitzondering Twitterden wij terug naar hem met de vraag waarmee hij het dan niet eens is. Het antwoord komt gezwind. Hij is het niet eens met het artikel van Cor Koster over de laatste raad, waarin Jan Willem Nienhuis namens het CDA fractievoorzitter Gert Zagt (DBL) de oren waste over foute boekingen die volgens Nienhuis onder zijn bewind gedaan waren.

Waarom?

De hamvraag is natuurlijk, al twitterend: "Waarom is Jan Willem Nienhuis het er niet mee eens en waarmee dan niet?" Dat is waar het om draait, maar alleen de vraag al past niet in 140 letters en cijfers.

Daarom wijzen wij nog maar eens op de link "reageer" in het blauwe kolommetje rechts hier van. En als bonus krijgt u een copie van uw reactie gratis in uw mailbox en dat doet Twitter niet! Het is maar een suggestie.Probeer het eens. U mag dan in 1000 tekens uw mening en/of uw oordeel geven, inclusief waarom u dat vindt. Gemakkelijker voor u en voor ons. Een mailtje naar webkrant@wijdemeren.com mag natuurlijk ook. En de kans dat uw reactie gepubliceerd wordt is dan wel 95%.

Link mailen

En dan hebben we misschien nog een handige tip. Bovenin dit bericht staat rechts een kleine enveloppe. Als u de link naar een bericht naar uw vrienden, bekenden of wie dan ook wilt sturen, dan is dat de manier om dat voor elkaar te krijgen. Klik op de enveloppe en er opent zich een email met de link. Vul het emailadres in waar de link heen gestuurd moet worden en presto! Klaar!

bron
WWK
foto
---
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief