WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Kop-staart en een Muurtje
Kortenhoef, wo 28 januari 2015 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Donderdag reed een automobilist bijna de huisartsenpraktijk in Kortenhoef binnen. Dinsdagochtend was er een ravage op de N201 tussen Kortenhoef en Nederhorst.

Kop-staart botsing

De Vreelandseweg (N201) is een lange vrijwel kaarsrechte 80-km tweebaansweg waarop voor het grootste deel een inhaalverbod geldt. Overzichtelijk en veilig zo lijkt het. Toch vinden er regelmatig flinke klappers plaats, zoals gisterochtend, toen enkele auto's zwaar met elkaar in botsing kwamen. Er viel één lichtgewonde. Toevallig deed het CDA vrijdag een oproep aan de provincie om de weg veiliger te maken. Foto's van het ongeval zijn te zien op de website van de G&E en op Regio14.nl.

Muurtje geramd

Donderdagmiddag verwisselde een bestuurder van een auto op de parkeerplaats bij de huisartsenpraktijk aan de Dodaarslaan in Kortenhoef zijn gas en zijn rempedaal. Het resultaat was verpletterend. Hij schoot het trottoir op en ramde een gemetseld muurtje naast de ingang van de praktijk. Het muurtje viel om en kwam daarbij op twee fietsen terecht waarvan weinig over was. De bestuurder en zijn echtgenote kwamen met de schrik vrij. Foto's en een video van het opvallende ongeval zijn te zien op de website van de Gooi en Eemlander en op Regio14.nl.

bron
Div.
foto
---
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief