WIJDEMEERSE WEBKRANT
Nieuw Seizoen De Dillewijn
Ankeveen, vr 28 augustus 2015 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Het buitenterrein van De Dillewijn in Ankeveen is opgeknapt en nog aantrekkelijker geworden voor bezoekers. De Dillewijn is klaar voor het nieuwe seizoen.

persbericht

De Dillewijn klaar voor nieuwe seizoen

Komt u regelmatig in Ankeveen? Dan zal het u niet ontgaan zijn dat er in de zomerperiode hard gewerkt is, en momenteel nog gewerkt wordt, om het buitenterrein van De Dillewijn verder op te knappen, en daardoor nog aantrekkelijker te maken voor de bezoekers.

Het toegangshek is nu zo goed als gereed. Er is een mooie erfafscheiding gekomen met de buren d.m.v. een heg en bomenrij. Verder wordt door hoveniersbedrijf Gé Leurs, die hoofdsponsor is geworden, hard gewerkt aan een mooie glooiende helling ten behoeve van rolstoelgebruikers en het aanpassen van de trap naar het bordes. De trap wordt “luier” en voorzien van led-lampen, evenals het toegangspad overigens.

Voorstellingen in de maand september

Louise Korthals opent op zondag 13 september het nieuwe seizoen. Zij speelt een reprise van haar programma “Zonder voorbehoud”, dat nog tot en met januari doorloopt. Overigens is de voorstelling in De Dillewijn al uitverkocht!
Woensdag 23 september: opening nieuwe filmseizoen met  ‘De nieuwe  Wildernis”. De luiken zakken, het licht in de zaal sterft weg en na een speciale inleiding gaat de eerste van 6 bijzondere films van start!
De Hippe Gasten zullen op zondag 27 september een kindervoorstelling spelen. Rockmuziek voor kinderen, hoe bijzonder is dat? Kom kijken en beleef het mee!
Voor de volledige programmering kijk hier.

Cultureel Centrum De Dillewijn  zal met een stand aanwezig zijn bij het Nederlands Kampioenschap Palingroken op 5 september in Kortenhoef, op het Loosdrecht Jazz festival op 19 september in Loosdrecht en op de kunstmanifestatie “Ankeveen Artistique” op 19 september in Ankeveen. Alle mogelijkheden die dit gebouw biedt, zoals verhuur voor o.a. zakelijke bijeenkomsten en als trouwlocatie, exposities, voorstellingen en films zullen worden belicht.

Kijk voor de mogelijkheden op www.dedillewijn.nl

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief