WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Try Outs American Football
Loosdrecht, wo 24 september 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

De komende maand zullen de American Footballers van de Hilversum Hurricanes uit Loosdrecht zich opmaken voor het seizoen dat start in 2015.

persbericht

Hilversum Hurricanes organiseren try outs American Football

De komende maand zullen de American Footballers van de Hilversum Hurricanes uit Loosdrecht zich opmaken voor het seizoen dat start in 2015.

 

In de maand oktober organiseren zij de zogeheten try outs. Deze try outs zijn twee trainingen die zijn bedoeld voor geïnteresseerden die nooit eerder American Football hebben gespeeld. Daarbij maakt het niet uit welk postuur je hebt, binnen American Football is er voor iedereen een geschikte plek binnen het team.

De try outs vinden plaats op zondag 5 en 12 oktober op het sportcomplex van de Hilversum Hurricanes (‘t Jagerspaadje 32 te Loosdrecht). In deze twee gratis trainingen wordt er onder de juiste begeleiding de basisbeginselen van het American Football bijgebracht. Vangen, gooien, tackelen en nog veel meer komen tijdens deze trainingen aan bod. Het hele eerste team van de Hilversum Hurricanes zal ook meetrainen tijdens deze try outs, zodat je meteen jouw aanstaande teamgenoten kunt ontmoeten!

Altijd al afgevraagd wat de Superbowl nou echt is? Of waarom in elke Amerikaanse film over football en touchdowns wordt gesproken? Meld je dan nu aan op www.hurricanes.nl of mail naar americanfootball@hurricanes.nl en doe mee met de try outs!!

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief