WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Theater en Tapas
Kortenhoef, wo 24 september 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Elke tweede zaterdag van de maand speelt Theaterwinkeltje op de prachtige locatie van Ottenhome een voorstelling. Tussen de bedrijven door krijgt u heerlijke tapas geserveerd.

persbericht

Theater en tapas bij Ottenhome

Nieuw bij Ottenhome in Kortenhoef. Elke 2e zaterdag van de maand speelt Theaterwinkeltje op de prachtige locatie van Ottenhome een voorstelling. Tussen de bedrijven door krijgt u heerlijke tapas geserveerd.

Op zaterdag 11 oktober 2014 om 19.00 uur gaat de theater en tapas voorstelling ZOLDERZUSJES in première. Inmiddels de derde productie van Theaterwinkeltje. Ottenhome wordt omgebouwd tot een waar theatercafé en u wordt gedurende de avond, tussen de gangen door, vermaakt met muziek, aangrijpend en humorvol spel.

De voorstelling Zolderzusjes laat u zien hoe restauranthouder Ted samen met zijn dochter Fee en schoonzus Caitlin een doorstart wil maken na de plotselinge verdwijning van zijn vrouw Josephine.  Wanneer Josephine opeens weer op de stoep staat en haar oude plek opeist lopen de spanningen op. Dit leidt uiteraard tot komische en tragische momenten. Hoe geeft dit viertal invulling aan de nieuwe situatie, en lukt het Josephine om haar plek terug te winnen?

Doordat het spel letterlijk tussen het publiek plaatsvindt ontstaat er vanaf het eerste moment een intieme sfeer en wordt je als kijker gegrepen door het spel, de multimediale ondersteuning en muziek.

De afwisseling van heerlijke tapas en toneel maken het geheel extra bijzonder. Met deze productie wil theaterwinkeltje theater dichter bij de mensen brengen.

Speeldata: Elke 2e zaterdag van de maand. Première 11 oktober 2014 Locatie: Ottenhome Zuwe 20 Kortenhoef. Reserveren kan via www.theaterwinkeltje.nl/reserveren/

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief