WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
KadD: Trio Bell'Arte
Kortenhoef, za 8 november 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Op 27 november 2014 speelt het Trio Bell'Arte in het Oude Kerkje op de Kortenhoefsedijk in Kortenhoef. De organisatie is in handen van Kunst aan de Dijk.

persbericht

Trio Bell’Arte in het Oude Kerkje in Kortenhoef

De drie jonge musici van Trio Bell’Arte zijn allen meervoudig prijswinnaar van internationale concoursen. Naast hun solocarrières hebben zij een grote liefde voor de kamermuziek. In hun recitals kan men genieten van hun fabuleuze techniek en muzikaliteit, hun expressieve speelwijze en aanstekelijk enthousiasme. Na zeer succesvolle recente optredens in Duitsland, Frankrijk en Nederland (o.a. in het Concertgebouw in Amsterdam) zijn ze op 27 november al in het Oude Kerkje in Kortenhoef te horen.

Noé Inui (1985) is een Grieks/Japanse topviolist. Hij treedt regelmatig op als solist met grote orkesten in Duitsland, Spanje, Portugal en Japan. Noé Inui vormt een vast duo met pianist Vassilis Varvaresos

De Duitse cellist Benedict Kloeckner (1989) maakt deel uit van Anne-Sophie Mutter’s Virtuosi, waarmee hij in november 2014 een grote tournee door de VS maakt. In februari 2015 zal Benedict zijn solo debuut maken in het Concertgebouw met o.m. het celloconcert van Schumann. Hij heeft een drietal cd’s op zijn naam staan.

De Griekse meesterpianist Vassilis Varvaresos (1983) was in 1998 als 14-jarige de jongste winnaar ooit van de Young Concert Artists Auditions in New York. Deze belangrijke prijs voor jong toptalent opende voor hem de deuren naar grote internationale concertpodia. In maart 2012 gaf hij een solorecital in Carnegie Hall in New York, waarna hij werd uitgenodigd om een recital te geven op het Witte Huis voor President Barack Obama. Deze “Most Promising Young Greek Artist” treedt als solist regelmatig op met grote orkesten in Athene en Thessaloníki. Met violist Noé Inui vormt hij een vast duo, dat regelmatig in Nederland, Griekenland, Japan en België te horen is.

In Kortenhoef speelt Trio Bell’Arte:

  • Robert Volkmann : Trio nr. 2. in b
  • Serge Rachmaninoff : Trio Elégiaque, nr. 1
  • Antonin Dvorák : Trio nr. 3

Het concert vindt plaats op 27 november 2014, aanvang 20.15 uur in het Oude Kerkje op de Kortenhoefsedijk 168 in Kortenhoef. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.kunstaandedijk.nl of via de vaste voorverkoopadressen: Wijnkoperij en Slijterij De Meenthof in Kortenhoef, Libris Boekhandel Voorhoeve in Hilversum en de Openbare Bibliotheek in Loosdrecht. Entree € 20,- en € 15,- voor donateurs van Kunst aan de Dijk. De kerk is ongeplaceerd en open om 19.30 uur. Een glas wijn of ander drankje is inbegrepen.

www.noeinui.com
www.benedictkloeckner.de
www.varvaresos.com

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief