WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Satsang in Kortenhoef
Kortenhoef, ma 3 november 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Op donderdagavond 13 november geeft Nicky Verbeek weer een Satsang in wijkgebouw De Vrolijke Knut aan de Parklaan 4, in Kortenhoef.

persbericht

Satsang in Kortenhoef

Op donderdagavond 13 november geeft Nicky Verbeek weer een Satsang in wijkgebouw “De Vrolijke Knut” aan de Parklaan 4, in Kortenhoef. De bijeenkomst start om 19:30 uur (inloop vanaf 19:00 uur) en duurt tot 22:00 uur. Kosten zijn € 15,00 per persoon.

Wat is Satsang?

Het woord Satsang betekent letterlijk 'ontmoeting in waarheid'. Tijdens Satsang wordt er op de meest directe manier antwoord gegeven op essentiële levensvragen die uiteindelijk allemaal terug te brengen zijn naar één enkele vraag: "Wie ben ik?"
Satsang biedt je de gelegenheid om door middel van het stellen van vragen de confrontatie op te zoeken met datgene wat jou in de weg lijkt te staan om tot zelfrealisatie te komen.

Nicky Verbeek, spiritueel leraar en auteur van het boek “Je bent vrij’ brengt je tijdens de bijeenkomst op heel eenvoudige, open en nuchtere wijze in het nu moment, en biedt je een openheid waarin je jezelf spontaan kunt leren kennen. Wees welkom!

Informatie

Wanneer: Donderdag 13 november,  19:30-22:00
Locatie: De Vrolijke Knut
Adres: Parklaan 4, Kortenhoef
Prijs: € 15,00 per persoon
Website: www.muhja.nl

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief