WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Houtverkoop Rotary
Wijdemeren, ma 3 november 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Rotaryclub Wijdemeren verkoopt ook dit jaar weer openhaardhout om verenigingen en clubs te ondersteunen.

persbericht

Houtverkoop voor verenigingen en clubs
in Wijdemeren is weer gestart!

Rotaryclub Wijdemeren verkoopt ook dit jaar weer openhaardhout om verenigingen en clubs te ondersteunen. Bestellingen per 10 zakken kunnen weer worden gedaan via hout@rotarywijdemeren.nl  en op zaterdag 20 december is Rotaryclub Wijdemeren weer aanwezig met een kraam op de traditionele kerstmarkt in Ankeveen van 8.00-13.00 uur.

Elk jaar weer wordt door een aantal Wijdemeerse ondernemers hout ter beschikking gesteld aan de Rotaryclub. Dit haardhout is in het voorjaar door de leden van de club gezaagd, gekloofd, gedroogd en verpakt zodat het nu geschikt is voor verkoop en een gezellig haardvuur in de donkere decembermaand.
Uit de opbrengst van het hout ontvangen 3 clubs of organisaties uit de gemeente een bijdrage van 250 euro voor een maatschappelijke of sportieve activiteit die zonder dit geldelijke steuntje niet mogelijk zou zijn.
In de loop der jaren hebben al meer dan 15 verenigingen een bijdrage uit het houtfonds ontvangen.
De opbrengst van de houtverkoop december 2012 is bijvoorbeeld gegaan naar de s’Gravelandse muziekvereniging BMOL, de gymnastiekvereniging AGV uit Nederhorst den Berg en de Historische Kring voor Ankeveen, s’Graveland en Kortenhoef.
Vorig jaar hebben de stichting SOLA, het Ouderenfonds afdeling Wijdemeren en de zeeverkenners van Scouting Klaas Toxopeus uit Kortenhoef mogen profiteren van een bijdrage uit de houtverkoop.

In het kader van de houtverkoop 2014 worden verenigingen en clubs weer opgeroepen een e-mail te zenden naar hout@rotarywijdemeren.nl waarin ze aangeven waarom ze in aanmerking willen komen voor een geldelijke bijdrage en voor welke activiteit ze 250 euro goed kunnen gebruiken.

Doe mee, koop een zak en steun een goed doel. Dat geeft warmte in huis en in uw hart! U steunt dit lokale initiatief al voor € 6,--. Neemt u 10 zakken, dan wordt het hout door leden van de Rotaryclub bij u thuis gebracht en ontvangt u bovendien een extra zak gratis.
Bedenk dat het volledige aankoopbedrag van het hout ten goede komt aan het verenigingsleven in Wijdemeren, omdat door de sponsoring van het hout en de zelfwerkzaamheid van de leden van de Rotaryclub er geen kosten worden gemaakt.
Door de aankoop van hout bij onze club steunt u met het volledige bedrag dat U betaalt 3 lokale verenigingen met een bijzondere activiteit.
U maakt het verschil voor deze clubs.

U kunt het hout door middel van het zenden van een e-mail bestellen op  hout@rotarywijdemeren.nl. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met U op om af te stemmen wanneer we het hout kunnen afleveren.

De jaarlijkse houtactie is een initiatief van Rotaryclub Wijdemeren.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief