WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Spiegelplasloop 2014
Nederhorst den Berg, ma 17 maart 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Op 23 maart wordt door de Bergse Runners Club de zesde editie van de Spiegelplasloop georganiseerd. Vijf of tien kilometer en 1,2 km voor de kleintjes.

persbericht

Spiegelplasloop 2014

Voor mensen die zich nog steeds vasthouden aan het goede voornemen om te gaan sporten en voor alle hardlopers die dat al doen, is er weer een leuke uitdaging in het vooruitzicht, namelijk de zesde editie van de Spiegelplasloop op 23 maart.

Deze loop, die plaatsvindt in de prachtige omgeving van Nederhorst den Berg, is voor zowel regionale wedstrijdlopers als voor recreatieve lopers. De Spiegelplasloop behoort dan ook tot de top tien lopen in Gooi en Vechtstreek. Er kan gekozen worden uit een 5 km en een 10 km loop. Deze starten om 13:00 uur. Voor de kinderen is er een ‘Kidsrun’ van 1,2 km. De Kidsrun start een half uur eerder, om 12:30 uur. De organisatie hoopt op een hoge deelname van basisscholen.

De start is achter Sporthal de Blijk, aan de Blijklaan in Nederhorst den Berg. Ter plaatse zijn er verkeersregelaars om iedereen naar het parkeerterrein te begeleiden. In de sporthal zijn kleed- en douchefaciliteiten aanwezig voor de lopers.

Bij voorinschrijving is het inschrijfgeld 5 euro. Voorinschrijven kan op de website van de Bergse Runners Club, tot en met 16 maart a.s. Inschrijven kan ook op de dag van de loop zelf, de kosten zijn dan 7,50. Het inschrijfgeld voor de Kidsrun bedraagt 1 euro. Op dit moment staat de teller op 152 voorinschrijvingen! Als u mee wilt doen aan dit leuke evenement, schrijft u zich dan nog voor de 16e in. Op de dag zelf kan natuurlijk ook, maar dan betaald u 2,50 extra inschrijfgeld.

Er wordt bij de loop gebruik gemaakt van elektronische tijdsregistratie. Deelnemers lopen met een chip, die verwerkt zit in het startnummer. Kort na de wedstrijd worden de uitslagen op internet gepubliceerd. Kijk voor meer informatie op www.bergserunnersclub.nl.

Wij hopen op mooi lenteweer en u te mogen verwelkomen op 23 maart a.s.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief