WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
De WWK inbox loopt Over
Wijdemeren, wo 5 maart 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Er komen zoveel ingezonden brieven, reacties en persberichten bij de WWK binnen, dat het niet meer is bij te houden. Dat betekent dat ik wel moet selecteren.

Nog nooit was het zo druk met berichten en ingezonden brieven. Dat komt door de verkiezingscampagne in combinatie met de oplopende spanning rond het revindicatieproject. Daarnaast is er de normale stroom persberichten over schaken, lezingen, bijeenkomsten en vaccinaties. Ik kijk nu al tegen een enorme stapel emails van de afgelopen dagen aan.

Neem nu vandaag. Ik was gisteravond in de Dobber bij de verkiezingsbijeenkomst van de ondernemers. Ja en dan? Ik kan er voor kiezen om de stapel gedeeltelijk weg te werken met als gevolg dat er wellicht geen verslag van die avond gemaakt wordt. Ik kan ook voor de actualiteit kiezen en het verslag voorrang geven. En dat dan op woensdagmiddag, vrij van school, de middag waarop wij ons 's middags met liefde wijden aan onze familiale plichten. Geen WWK dus.

Wees dus niet teleurgesteld als uw gewaardeerde bijdragen even niet geplaatst worden, want morgenavond is het weer raak. De gemeenteraad vergadert morgenavond over een beladen agenda met als hoogtepunt het revindicatiebeleid. De achterstand wordt voorlopig niet weggewerkt omdat de actualiteit voorrang krijgt vrees ik.

Ik vraag uw begrip.

Rik Jungmann

bron
WWK
foto
---
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief