WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Kunst en 's-Graveland
Wijdemeren, zo 18 mei 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Ingezonden brieven. Robby Israel reageert op de oproep van Cor Koster om de kunst te verkopen. Fred Beijdorff schept weer plezier in een rit over het bloembakloze Noordereinde.

ingezonden brieven

Geachte redactie,

Op één punt heeft Cor Koster gelijk: het brede publiek zou meer gelegenheid moeten hebben de kunstcollectie die zich in het gemeentehuis bevindt te bewonderen. Inderdaad zou het mooi zijn als deze prachtige kunstwerken vaker tentoongesteld werden maar Cor onderschat kennelijk hoeveel en hoe zwaar (vrijwilligers)werk dat is. Wellicht kunnen er andere opties onderzocht worden. Zo zijn b.v. in mijn tijd als voorzitter van de Stichting Kunstbezit gesprekken gevoerd met NM over het in bruikleen plaatsen van (een deel van) de collectie in het toen nog te bouwen nieuwe bezoekerscentrum. Dit heeft helaas tot niets geleid.

De kop boven het stukje “Verkoop de kunst” toont wederom aan hoe wijs het destijds was deze collectie in een onafhankelijke stichting onder te brengen. Cor’s oproep aan de raad iets te doen in dit verband slaat de plank dan ook gelukkig helemaal mis.

Met vriendelijke groet,
Robby Israel

Kortenhoef


Het is weer een feest om het Noordereinde te zien. De prachtige laan en het authentieke dorpsgezicht zijn terug. Nu nog hopen dat de belijning etc de mentaliteit van de autorijders beïnvloedt zodat ze zich houden aan de aangegeven snelheden.

fred beijdorff
kortenhoef

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief