WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Vleermuizen Spotten
's-Graveland, zo 18 mei 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Wandel op zaterdag 24 mei ‘s avonds mee met de boswachter over de buitenplaats Boekesteyn in 's-Graveland en beleef een spannende vleermuizentocht.

persbericht

Kom vleermuizen spotten!

Wandel op zaterdag 24 mei ‘s avonds mee met de boswachter over de buitenplaats Boekesteyn in 's-Graveland en beleef een spannende vleermuizen tocht. Deze avondactiviteit voor volwassenen én kinderen vanaf 12 jaar duurt 1,5 uur.

Vleermuizen spotten in het donker

We luisteren tijdens deze avondwandeling naar de enthousiaste verhalen van de boswachter over de verschillende vleermuizen op Boekesteyn. En gaan natuurlijk ook naar ze op zoek om ze in de schemering te zien vliegen, jagend op insecten. De batdetector van de boswachter zorgt ervoor dat je deze geheimzinnige dieren ook in het donker kunt spotten: het apparaatje maakt vleermuisgeluiden voor mensen hoorbaar. Je kunt zelfs de verschillende soorten onderscheiden. Hoe donker het ook is, je hoort ze vliegen!

Wanneer: zaterdag 24 mei 2014 - 21:30 uur tot 23:00 uur
Vertrekpunt: Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek - Noordereinde 54-b –
1243 JJ’s-Graveland
Meer informatie: zie onze website

Reserveren

In verband met het beperkt aantal plaatsen is het nodig om vooraf te reserveren. Dit kan via Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek, T (035) 656 30 80, de ledenservice van Natuurmonumenten, T (035) 655 99 55, of via www.natuurmonumenten.nl/bcgooienvechtstreek.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief