WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Voetbaldagen SV 's-Graveland
's-Graveland, za 3 mei 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

De 's-Gravelandse voetbaldagen waren weer een groot succes. Ruim 70 jongens en meisjes van 6 t/m 12 Jaar beleefden volop op het sportcomplex van de SV 's-Graveland.

ingezonden bericht

Voetbaldagen Succes

De ’s-Gravelandse voetbaldagen bleken ook dit jaar weer een groot succes. Ruim 70 jongens en meisjes van 6 t/m 12 Jaar hebben van 28 april tot en met 1 mei volop plezier kunnen beleven op het sportcomplex van ’s-Graveland.

Onder enthousiaste begeleiding werd in kleine groepen vier dagen ijverig en met veel pret  aan alle facetten van het voetballen gewerkt. Dankzij sponsors en veel vrijwilligers was er ook elke middag een uitgebreide lunch voor alle deelnemers.

De laatste dag werd afgesloten met een aantal spelonderdelen en de daarbij behorende prijsuitreiking. Maar eigenlijk had ieder kind prijs, want elke deelnemer kreeg een mooi blauw shirt met de eigen initialen, een echte leren voetbal en een foto als aandenken aan de voetbaldagen 2014. Dat Marc Degekamp en zijn team met de ’s-Gravelandse voetbaldagen iets moois hebben neergezet bleek al bij de inschrijving (binnen enkele dagen volgeboekt) en ook na de afsluiting. Want nog voordat de kinderen met hun ouders naar huis gingen, vroegen ze al of ze volgend jaar weer mochten meedoen.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
ing. bericht
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief