WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Toeristisch Overstappunt
's-Graveland, vr 24 juli 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Vorige week donderdag onthulde wethouder Frijdal de nieuwe informatiezuil van het Toeristisch Overstap Punt (TOP) bij het Bezoekerscentrum van Natuurmonumenten.

Donderdag 17 juli onthulde wethouder Joep Frijdal de nieuwe TOP informatiezuil van het Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek van Natuurmonumenten in ’s-Graveland.

Daarmee kwam het aantal TOP's in de regio op 4 knooppunten. Het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten is het startpunt van veel prachtige wandelingen en fietstochten in de natuur. Door de ruime parkeerplaats, de goede bewegwijzering, en de centrale ligging op de grens van het Gooi en de Vechtstreek is het centrum al jaren een ideaal recreatieknooppunt.

Restaurant, fietsverhuur en sterrenwacht

Gelijktijdig met de plaatsing van de TOP informatiezuil heeft Natuurmonumenten haar eigen informatievoorziening rond het Bezoekerscentrum vernieuwd. Duidelijke panelen geven een overzicht van de mogelijkheden die het centrum en de omliggende landgoederen bieden. De entree van het centrum is nu duidelijk zichtbaar en nodigt uit voor een bezoek. Verder vordert de bouw van de nieuwe multifunctionele schuur naast het bezoekerscentrum, waarin ruimte komt voor een restaurant, fietsverhuur en de Sterrenwacht van de KNVWS (Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Weer en Sterrenkunde afdeling 't Gooi).

bron
NatMon
foto
---
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief