WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Fietstocht langs Vecht en forten
's-Graveland, vr 24 juli 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Op zaterdag 16 augustus organiseert Natuurmonumenten een fietstocht langs de Vecht en de daar aan (of nabij) gelegen forten.

persbericht

Fietstocht langs Vecht en forten

Voor de sportieve en nieuwsgierige fietser heeft Natuurmonumenten een prachtige fiets-dagtocht uitgezet. Ontdek samen met een natuurgids, de schilderachtige Vecht met zijn forten tijdens deze dagexcursie voor volwassenen, op zaterdag 16 aug. Natuurlijk wordt er onderweg op diverse mooie plekjes gepauzeerd.

Je fietst langs cultuur en natuur en slingert door Hollandse vergezichten, langs statige landhuizen en historische forten. We fietsen langs Fort Uitermeer, Fort Hinderdam, Fort Nieuwersluis en Fort Kijkuit. Bij het laatste fort, Fort Spion, gaan we ook even kort naar binnen. Alle forten maakten deel uit van de Nieuwe Hollandse Waterlinie en een enkele van de Stelling van Amsterdam.

Pak je fiets! Geniet van natuur en cultuur tijdens deze excursie langs de idyllische, kronkelende Vecht en forten. We vertrekken om 10:00 uur vanaf Bezoekerscentrum Gooi & Vechtstreek en zijn rond 16:00 uur weer terug. Kijk voor details en info op onze website www.natuurmonumenten.nl/bcgooienvechtstreek.nl

Reserveren

In verband met het beperkt aantal plaatsen is het nodig om vooraf te reserveren. Dit kan via Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek, T (035) 656 30 80, de ledenservice van Natuurmonumenten, T (035) 655 99 55, of via www.natuurmonumenten.nl/bcgooienvechtstreek.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
NM/Ben Walet
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief