WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Loosdrecht JazzFestival
Oud Loosdrecht, di 22 juli 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

In Loosdrecht, thuishaven van de Nederlandse jazz, wordt op zaterdag 13 september het Loosdrecht JazzFestival georganiseerd. De organisatie ligt op stoom!

ingezonden bericht
(tekst iets aangepast)

Loosdrecht JazzFestival

In Loosdrecht, thuishaven van de Nederlandse jazz, wordt op zaterdag 13 september het Loosdrecht JazzFestival georganiseerd. De organisatie ligt op stoom! We gaan ervoor. Bij Jachthaven het Anker in Oud Loosdrecht, wordt in botenloodsen en buitenterrein omgetoverd tot een echt festivalterrein! De komende weken hard gewerkt om u de traditionele Loosdrechtse Festival sfeer aan te bieden.

Een van de sponsoren, Bonnema Watersport, heeft een erg leuk idee. Het bedrijf heeft voor vrijdag 1 augustus de volgende aanbieding: De sloepen worden te huur aangeboden voor € 100.- per dag in plaats van € 135,-. De totale opbrengst van de verhuur van de eerste 10 sloepen wordt één op één overgemaakt naar de stichting Loosdrecht JazzFestival.

Een prachtig initiatief voor het festival. De sponsorbijdrage kan op 1 augustus zomaar oplopen tot maximaal € 1000,- en die kunnen we goed gebruiken. Dus wilt u varen, voor vrijdag 1 augustus is prachtig weer voorspeld. U heeft een voordeel van maar liefst € 35,- en het festival vaart er letterlijk wel bij!

Natuurlijk hoopt het bestuur van de stichting Loosdrecht JazzFestival op meer ondernemers die zich, ook financieel betrokken voelen bij ons Loosdrecht Jazzfestival. De komende weken komen we bij veel ondernemers aankloppen. Mochten we U niet hebben ‘gevonden’ maar u wilt toch ons initiatief ondersteunen, belt u dan zonder schroom naar Peter Op de Beek, 06-54392980.

Begin augustus start de kaartverkoop via de spiksplinternieuwe website www.loosdrechtjazzfestival.nl . Het bestuur zal kort na 1 augustus definitief zicht geven op het definitieve programma en de caleidoscoop aan artiesten die op zaterdag 13 september gaan optreden.

In het ‘voorlopige’ programma staan de volgende artiesten geprogrammeerd:

  • Louis van Dijk trio met Jacques Schols en John Engels;
  • Greetje Kauffeld en Jan Menu met Peter Niewerf;
  • Rob Mostert Hammond Group XXL;
  • Rumbadama (7 dames en het dak eraf);
  • Dr. Bernhard and his Swing Orchestra (met dans en zang);
  • Peter Beets trio met Ruud Jacobs’: “a tribute to Rita Reys”.

Zet u het alvast in uw agenda: Zaterdag 13 september van 14.00 tot 01.00 uur: Loosdrecht JazzFestival!, Oud-Loosdrechtsedijk 117, in de botenloodsen van Jachthaven het Anker. Dit wilt u niet missen, hier moet u bij zijn!

Kaarten zijn binnenkort te koop via de website (www.loosdrechtjazzfestival.nl) te koop voor € 25,- . Aan de kassa op 13 september € 27,50. De website gaat zo spoedig mogelijk online.

En…… dan nog de verrassingen die naar buiten worden gebracht als we daar zekerheid over hebben. Dat allemaal in een wervelende show van 19.30 tot 00.30 uur (met kans op een uitloop natuurlijk, want als de ‘swing’ in de zaal zit………!

En….. dat allemaal op één avond!

Oud Loosdrecht,

Peter J.A.M. Op de Beek
secretaris/penningmeester Loosdrecht JazzFestival

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing.bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief