WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Lezers Schrijven
Kortenhoef, di 7 januari 2014

Carole Denninger uit Kortenhoef reageert op de column van Marianne Zwagerman in de G en E van zaterdag waarin zij bejaarden portretteert als verzuurde idioten op weg naar de dood.

ingezonden brief

Geachte mevrouw Zwagerman,

U, als Gooise Dwarskop, dúrft wel met uw column over  ‘meestal vervelende mensen’, in de Gooi- en Eemlander van zaterdag j.l., daarbij doelend op de categorie 65 plus. U geeft twee voorbeelden van recente confrontaties met hen, die kennelijk als pars pro toto moeten dienen voor de hele –in uw ogen verzuurde- bevolkingsgroep  (die overigens door commercie en reclame al lang geleden als doelgroep is ontdekt en met égards wordt behandeld). Kom, vertel eens op écht geestige wijze over de spannende, leuke en vooral zinnige dingen die ‘bejaarden’ zoal doen. En dan hoef ik alleen maar te denken aan al die volksstammen opa’s en oma’s die -met de mondhoeken omhoog!- hun kleinkinderen opvangen en vermaken.

Vergeet u s.v.p niet dat u met uw column puur en alleen kunt bestaan bij gratie van deze ‘bejaarden’, die nog ouderwets en honkvast met hun abonnement het archaïsch medium van de papieren krant steunen en in stand houden. Uw vrolijke (?)  generatie hopt immers virtueel van de ene nieuwsbron naar de andere. U zou dat als Media-innovatiestrateeg (sic) als eerste moeten beseffen!

Wij financieren de ruif waar u en uw paard uit eten. Het is misschien goed daar eens aan te denken als u naar de inmiddels bejaarde Bruce Springsteen luistert en uw flauwe pennenvruchten aan het papier toevertrouwt!

Met vriendelijke groet,

Carole Denninger
Kortenhoef

WWK:

Hoewel media-innovatiestrateeg Marianne Zwagerman er tegen is om een column zomaar gratis "weg te pissen" (zo noemt zij het online zetten van een column) kon zij de verleiding dit keer kennelijk niet weerstaan om een afbeelding van haar column uit de Gooi en Eemlander van afgelopen zaterdag weg te pissen. Wel even de leesbril erbij opzetten vrees ik. Of een loupe?
Voor de lettertjes...
(Of gewoon even rechts klikken, opslaan en tot 150% vergroten en verscherpen met uw fotoprogje. Vergeet niet op het loepje in uw browser te klikken om de tekst in volle glorie te zien.

De reacties laten niet op zich wachten. Vandaag stonden er flink wat ingezonden brieven in de krant. The Post Online piste de reacties gratis voor ons weg. (Wordt dit het woord van 2014?) Mocht de Gooi en Eemlander het al moeilijk hebben, dan hebben ze nu met de media-innovatiestrateeg Marianne Zwagerman het paard van Troje binnengehaald zo lijkt het haast. Zoals Carole Denninger ook schrijft, het zijn juist die verzuurde oudjes met hun knokige vingertjes die de papieren krant met hun abo in stand houden. Als het de mediastrategie van de Gooi en Eemlander is, om snel afscheid van de bejaarde lezers te nemen, dan lijkt die strategie prima te werken. Marianne doet namens De Telegraaf binnenkort wel het licht uit, tenzij het op dat moment regent in de Republiek Horstermeer...

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
campagne 2014
reageer
Mail a Friend
zoek
nieuwsbrief