WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Activiteiten Bibliotheek
Wijdemeren, ma 6 januari 2014

De bibliotheek heeft een boekje uitgegeven waarin alle schrijverslezingen, inloopochtenden, tabletavonden en veel meer in 2014 staan.

persbericht

Programmaboekje met selectie uit
regionale bibliotheekactiviteiten verschenen

Wie belangstelling heeft voor lezen en leren, mensen ontmoeten en meningen uitwisselen kan dit voorjaar goed terecht bij de vestigingen van bibliotheek Huizen- Laren- Blaricum en De Bibliotheek (Eemnes, Muiden, Weesp en Wijdemeren) in de regio.

In het programmaboekje wordt een gevarieerde selectie van activiteiten nader belicht . U krijgt een goed overzicht van zowel de geboden informatie als de data van de inloopochtenden en tablet caféavonden. Handig voor het plannen van afspraken als u samen met collega’s of vrienden aan een van de activiteiten wilt deelnemen of lezingen gaat bezoeken.

Er staan schrijversontmoetingen op stapel met o.a. Kees van Kooten, Paul Scheffer, Susan Smit, Geert Mak en Jan Brokken.

Het boekje geeft een goed beeld van de bibliotheek als ontmoetingsplek voor mensen van alle leeftijden, culturen en sociale lagen. De uitgave vloeit voort uit de samenwerking tussen de Bibliotheek Huizen-Laren-Blaricum en De Bibliotheek met vestigingen in Weesp, Muiden, Wijdemeren, Eemnes en twee servicepunten in Muiderberg en Nederhorst den Berg.

Het boekje wordt de komende weken actief uitgedeeld bij de activiteiten tijdens de Nationale Voorleesdagen en de Poëzie week. Het boekje is tevens verkrijgbaar bij de bibliotheekvestigingen en servicepunten en bij diverse boekwinkels en buurtcentra.

Reserveren voor activiteiten kan per telefoon of via de websites van de bibliotheken, www.debibliotheek.org of voor Huizen, Laren en Blaricum www.bibliotheekhlb.nl. Het boekje is via deze websites ook digitaal in te zien.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
campagne 2014
reageer
Mail een Vriend
zoek
nieuwsbrief