WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Mail a Friend
Wijdemeren, wo 8 januari 2014

Er is een 'Mail een Vriend' linkje toegevoegd aan ieder bericht. U kunt daarmee snel en gemakkelijk de link naar een bericht doorsturen.

De beste ideeën komen vaak van lezers. Zo ook dit idee. Het is vaak gepruts om de link naar een artikel te vinden, te kopiëren en in een mailtje te zetten om het door te sturen aan een vriend. Martin Vuyk vroeg gisteren of er niet een knopje voor kon komen om dat probleempje op te lossen.

Mail een Vriend

Het was even puzzelen, maar hij wordt op zijn wenken bediend. Rechts van deze tekst in de blauwe kolom, vierde van onderaan, staat een enveloppe met een linkje "Mail a Friend". Die link opent uw mailprogramma en zet een mailtje klaar met de directe link naar het bericht dat u op dat moment leest. We hebben het getest op een Win7 systeem met Firefox en met MSIE. Ook een iPad met Safari doet het prima. Android met Chrome moeten we nog even testen.

Vul bovenaan nog het emailadres van uw vriend of vrienden in (vervang daarvoor de tekst vriend@voorbeeld.nl), voeg eventueel uw eigen tekst toe en verzendt de mail. Klaar!

Privacy

Voor alle duidelijkheid, het openen van het mailtje betekent niet dat wij uw email lezen. Het is slechts een commando vanuit uw browser aan uw mailprogramma om een mailtje voor u te openen. Allemaal lokaal op uw eigen systeem. Wij zien er niets van.

bron
WWK
foto
---
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
campagne 2014
reageer
Mail a Friend
zoek
nieuwsbrief