WIJDEMEERSE WEBKRANT
Moestuinen en Frituurvet
Kortenhoef, ma 24 februari 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Edward Smallenburg uit Kortenhoef vindt dat de bloembakken op de EKC-wegen onveilig zijn. Hij heeft nog wat tips voor de lokale politiek en wat kritiek op Co de Kloet.

ingezonden brief

Ik ben zelf betrokken geweest bij het realiseren van de bloembakken. Met behulp van een verkeersdeskundige werd het plan gemaakt. Welnu, mijn inziens had de verkeersdeskundige moeten inzien dat onze ECBK-wensen m.b.t. de grootte van de bloembakken niet veilig waren en derhalve had de verkeersdeskundige hier ons op moeten attenderen en ons een aangepast plan moeten aanbieden, waarbij ook de fietsveiligheid in overweging werd genomen. Ook de gemeentelijke uitvoering liet te wensen over. De bloembakken werden her en der, afwijkend van de situatietekening, neergekwakt.

Terzijde: Met het oog op de aanstaande gemeenteverkiezingen wil ik de politieke partijen attenderen op het navolgende: En wel:Realiseer eens plannen voor moestuinen bij de scholen. Maak een plan voor het ophalen van frituurolie, zodat energiekosten omlaag kunnen. Ter overweging zou ook eens nagedacht kunnen worden over een collectieve gemeentelijke ziektekostenverzekering, waarbij, vast wel, aanzienlijke korting gehaald kan worden.
Dit al ter overweging meegegeven aan Co de Kloet van Dorpsbelangen, echter totaal geen reactie op deze voorstellen. Ik dacht dat Dorpsbelangen altijd goed luisterde naar kiezers!!

Edward Smallenburg
Kortenhoef

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief