WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
NdB: Nog anderhalve week IJs
Nederhorst den Berg, di 30 december 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Na een aantal zeer succesvolle weken van de overdekte ijsbaan in Nederhorst den Berg, is de laatste week aangebroken. Zondag 4 januari om 17.00 uur is het uit met de pret.

ingezonden bericht

Laatste week; finale week Nederhorst on Ice

Na een aantal zeer succesvolle weken van de overdekte ijsbaan in Nederhorst den Berg, is de laatste week aangebroken.

  • Op dinsdag 30 december is de finale van de curling. Dat is ook dit jaar weer een goede zet geweest waar vooral veel buurtteams op af kwamen, maar ook bijv.  ijsclub Kortenhoef en ijsclub Vreeland, mochten zich als curlingteam deelnemer noemen.
  • Op oudjaarsdag zijn we tot 17.00 uur open en op nieuwjaarsdag zitten de eerste vrijwilligers alweer om 12.00 uur klaar om iedereen een goed, gezond en sportief 2015 te wensen en natuurlijk de schaatsen uit te reiken!
  • Op vrijdag 2 januari is de laatste discoavond van het seizoen, die ook dit jaar weer voor al ENJOY entertainment was voor de jeugd!
  • De zaterdag sluiten we traditiegetrouw af met onze vrienden uit Spakenburg. Het Koor zal de vissersliederen luidkeels ten gehore brengen en iedereen mag inhaken en meezingen! Ook op zaterdagavond is de finale van de Bergse Winterspelen!
  • Op de zondag zijn we dan echt voor de laatste keer open tot 17.00 uur. Hierna begint het smeltfeest voor alle vrijwilligers, die de afgelopen 6 weken en natuurlijk daarvoor heel druk zijn geweest om Nederhorst on Ice voor het seizoen 2014-2015 weer tot een gigantisch succes te maken!

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief