WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Sturkenboom in Top 10!
Kortenhoef, di 30 december 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Jeroen van der Linden, eigenaar van Bakkerij Sturkenboom in Kortenhoef, heeft met zijn oliebollen de Top 10 bereikt in de AD oliebollentest. Hij werd negende van de 159.

Jeroen van der Linden haalde indertijd nog een zesje voor zijn oliebollen. Hij is er stevig mee bezig geweest om betere oliebollen te bakken. En dat heeft resultaat gehad. Het Algemeen Dagblad kwam langs en testte zijn oliebollen in de jaarlijkse oliebollentest, waaraan dit jaar 159 deelnemers mee deden.


Afbeelding met tekst uit het AD.

Jeroen gefeliciteerd!

En met succes! Hij eindigde op de negende plaats. Het oordeel van het AD was:

"Conclusie: 3 Jaar geleden nog een mager zesje, nu een plaats in de top 10. Heerlijke, knapperige korst en een hoog smaakgehalte. Ook een mooie luchtige structuur. Bolletje dat je met plezier weghapt."

Het gevolg was dat zijn klandizie vandaag van heinde en ver kwam. Waarin Kortenhoef groot kan zijn.

De hekkensluiter uit Oosteind

Om te laten zien dat het ook anders kan citeren we ook maar even de conclusie van het AD over hekkensluiter nummer 159. De bol van die kraam noemde het AD "oneetbaar".:

"Conclusie: Ongehoord. Man scharrelt rond in kraam met brandende pijp in mond. Panel weet dat niet, maar is genadeloos. Vetbol die naar motorolie stinkt. Glinsterende vetspons. Dieptepunt van 2014."

bron
AD
foto
AD/RJ
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief