WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Will Kellerman Exposeert
Kortenhoef, do 10 april 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Will Kellermann toont haar 'Atelier Ontdekkingen' tijdens de Paasdagen, 20 en 21 april 2014, in de bekende “Oude School”, het Kraaiennest op de Kortenhoefsedijk  145.

persbericht

Atelier Ontdekkingen van Will Kellermann
Tijdens de Paasdagen

Kunstenares Will Kellermann zegt altijd: mijn schilderijen zijn mijn kinderen. En het bijzondere is, zij weet precies waar die kinderen allemaal zijn, al is het Hongkong, München of New York. En natuurlijk honderden in ons eigen land.

Maar, je weet hoe het gaat, soms blijven kinderen hangen, en dat zijn vaak je liefste kinderen. Zo ook in dit geval. Will Kellermann heeft eens rondgekeken in haar atelier(s), op de voorraadzolder, in de logeerkamer en zelfs in de werkkamer van haar echtgenoot. Ja, veel mooie kinderen, opnieuw ontdekt!

ie mogen ook wel eens worden gezien, naar buiten, voor het voetlicht, onder de aandacht! Silkcolors©, aquarellen, olies, pastels… nog zoveel moois om te ontdekken.

Will Kellermann toont deze Atelier Ontdekkingen tijdens de Paasdagen, 20 en 21 april 2014, in de bekende “Oude School”, het Kraaiennest op de Kortenhoefsedijk  145.

Kom gezellig even kijken!

Er is ook veel nieuw werk te ontdekken. Een kleurrijke, bloeiende collectie, die het voorjaarsgevoel dichtbij je hart brengt.

Atelier Ontdekkingen in de Oude School, Kortenhoefsedijk 145, Kortenhoef.
Open van 12.00 tot 17.00 uur.
www.willkellermann.cominfo@willkellermann.com – 035 6561738.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief