WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Eieren zoeken op Laanhoeve
Nederhorst den Berg, zo 13 april 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Rijvereniging Nederhorst den Berg organiseert op 21 april voor de kleintjes het paaseieren zoeken op het terrein van Manege Laanhoeve in Nederhorst den Berg.

persbericht

Tweede Paasdag Eieren zoeken op de Manege Laanhoeve.

Rijvereniging Nederhorst den Berg organiseert ook dit jaar voor de kleintjes het paaseieren zoeken op het terrein van Manege Laanhoeve aan de Meerlaan te Nederhorst den Berg op 21 April 2014.

De activiteitencommissie van de Rijvereniging heeft een hele dag vulling gepland. Het begint 's morgens om 9.30 met een paasontbijt in de kantine van de manege. Kosten van het paasontbijt zijn 5 euro.

Daarna rond 11 uur voor de kinderen paaseieren zoeken  met een leuke verrassing. Ook niet leden zijn van harte welkom. Het geeft je mooi de kans om een bij de paarden te kijken.

Daarna begint het traditionele paasspringen.  Om 12 uur het parcours verkennen voor de springruiters en om half 1 begint de gezellige wedstrijd.  We hebben 43 springruiters die mee doen vanaf 35 cm tot in de hoogste klasse de hindernis op 105 cm hoog staat.

Wil je mee doen met het paaseieren zoeken of met het paasontbijt geef je op rv@laanhoeve.nl of op telefoon nummer 0294-254034 of schrijf je in op de lijst die in de kantine hangt.

Natuurlijk is iedereen welkom om het paasspringen te bekijken.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief