WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
DSO speelt Slippers
Kortenhoef, zo 6 april 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Op 8, 9, 10 en 11 april zal Toneelvereniging DSO het toneelstuk Slippers uitvoeren in de Dobber in Kortenhoef.

persbericht

DSO speelt ‘Slippers’ op 8, 9, 10 en 11 april in De Dobber
(aanvang 20.00u, zaal open 19.30u)

Het kan u bijna niet ontgaan zijn dat DSO dit jaar haar 80 jarig jubileum viert. Voordat eind dit jaar het geweldige spektakel ‘De Jantjes’ op de planken wordt gezet is het nu eerst tijd voor de voorjaarsvoorstelling!

Toneelstukken van Alan Ayckbourn, de schrijver van ‘Slippers’, staan garant voor een plezierig avondje uit. Deze bijna 74-jarige Engelse toneelschrijver weet op onnavolgbare wijze situaties te creëren waarin personages zich in allerlei bochten moeten wringen. Als toeschouwer heb je al door hoe de vork in de steel zit (of in ieder geval een vermoeden) en de vraag is dan eigenlijk alleen nog hoe de schrijver alle eindjes aan elkaar gaat knopen.

‘Slippers’, dat oorspronkelijk ‘Relatively Speaking’ heette, is één van Ayckbourn’s eerste meesterwerken. Onder de bezielende leiding van regisseur Enno van Tulder zullen de spelers u op lichtvoetige wijze in en hoog tempo meevoeren in deze onvervalste comedy met tal van misverstanden, dubbele bodems en ingewikkelde verhoudingen.

De spelersgroep bestaat uit twee bekende DSO-ers, Wim Molleman en Irma van der Meer-Voigt, maar het is ook de vuurdoop voor Ina van Mourik die met haar enthousiasme niet onder doet voor de ‘oude rotten’. Een gastrol wordt vertolkt door Vincent Koch die zijn sporen ruimschoots verdiend heeft binnen de Hilversumse toneelwereld, maar nu voor het eerst bij DSO op de planken staat en het zo naar zijn zin heeft bij de club dat hij zich aangemeld heeft als nieuw lid.

Er zijn nog kaarten beschikbaar bij ‘The Old Smoker’ in Kortenhoef (op dinsdag gesloten) of aan de zaal. Telefonisch reserveren kan op 06 16 11 80 32.
Zie ook www.toneeldso.nl

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief