WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Tienerdisco 12 April
's-Graveland, zo 6 april 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Op zaterdag 12 april is er weer Wijdemerentienerdisco. Sinds februari is er maandelijks een disco en deze maand is dat niet anders.

persbericht

Ook deze maand weer Tienerdisco

Zaterdag 12 april is er weer Wijdemerentienerdisco. Sinds februari is er maandelijks een disco en deze maand is dat niet anders.

Door het prachtige weer en met Pasen op komst, staat de disco onder leiding van DJ Berend in het teken van de Lente. Dus heb jij ook de lentekriebels en kun je niet stilstaan, kom dan zaterdag 12 april naar de kantine van SV ’s-Graveland. De vrijwilligers van de Tienerdisco brengen de dansvloer weer in gereedheid voor de tieners van 10 tot 14 jaar uit Wijdemeren!

Website van de tienerdisco

De tienerdisco wil jullie zo goed mogelijk informeren over de plannen en data van de disco’s. Dit seizoen gaan we langer door met zowel een disco in mei als in juni. Omdat de disco in mei en juni samenvallen met andere evenementen zullen deze disco’s op details afwijken van de normale disco’s. Om alles in goede banen te leiden hebben we dan ook een eigen website waar je alle informatie kan vinden. Kijk op tienerdisco.webklik.nl voor het laatste nieuws.

Lente disco

Zaterdag 12 april beginnen we gewoon om 19.30 uur en de laatste dansplaat wordt om 21.30 uur op de draaitafel gelegd. De DJ van dienst is Berend. De toegang is nog steeds € 1,-.

Je bent erbij?!

Zaterdag 12 april 2014
Aanvang 19.30 uur tot 21.30 uur.
De toegang is € 1,-.
Kininelaantje 1 in ’s-Graveland.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief