WIJDEMEERSE WEBKRANT
Boermans Lijsttrekker D66
Wijdemeren, zo 22 september 2013

Tijdens de algemene ledenvergadering op woensdag 11 september jl. is Joost Boermans door de leden van D66 gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen.

In november zal de lijst van D66 samengesteld worden. Op dit moment is er in de actieve lokale politiek naast de wethouder één raadslid, Nanne Roosenchoon, en zijn er twee fractieassistenten, Patricia Mossinkoff en Mario Wouters, actief.

Campagne 2014

persbericht

Boermans Lijsttrekker D66

Tijdens de algemene ledenvergadering op woensdag 11 september jl. is Joost Boermans door de leden van D66 Wijdemeren unaniem gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart 2014.

Bestuursvoorzitter Marco Spruit stelt verheugd vast dat D66 Wijdemeren met de keuze voor Joost Boermans verder kan bouwen aan een stabiel en sociaal verantwoordelijk Wijdemeren. Joost heeft als wethouder met verve het sociale en maatschappelijke gezicht van het Wijdemeerse bestuur invulling weten te geven, een hele prestatie in deze financieel moeilijke tijden. D66 Wijdemeren zal in haar verkiezingsprogramma onder meer het sociale gezicht van Wijdemeren verder verankeren, alsook een lokale duurzaamheidsagenda initiëren waarmee we investeren in onze toekomst.

Joost Boermans:

“De huidige economische situatie is niet eenvoudig en vraagt harde keuzes van het gemeentebestuur. De verkiezingen zullen écht ergens over gaan en de verschillen tussen de partijen duidelijk maken.”
“Ik ben zeer blij met het grote vertrouwen van de leden en heb enorm veel zin om de D66 lijst aan te voeren. Graag ga ik de inwoners van Wijdemeren overtuigen om op de sociaal-liberale partij D66 te stemmen, D66 is immers het redelijke alternatief in Wijdemeren.“

Tijdens de ledenvergadering in november zullen de overige kandidaten voor de lijst worden gekozen door de leden.

Namens D66 Wijdemeren,

Marco Spruit (voorzitter)

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief