WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Vergadering DB
Wijdemeren, di 29 oktober 2013

Het Platform Recreatie en Toerisme Wijdemeren presenteerde zich maandagavond in de ledenvergadering van Dorpsbelangen.

ingezonden bericht

Impressie van een DorpsBelanger van de laatste
DorpsBelangrijk op 28 oktober 2013

Het Platform Recreatie en Toerisme Wijdemeren presenteerde zich maandagavond in de ledenvergadering van Dorpsbelangen met een beeldscherm en een uitvoerige toelichting van Peter Op De Beek.

Beïnvloeding van ons komende verkiezingsprogramma, dat was de opzet en ik denk dat die opzet aardig is gelukt. Een ambitieuze springplank, dat platform waaraan zo’n beetje iedereen meedoet, die met recreatie en toerisme te maken heeft. In  Loosdrecht moet de victorie beginnen of zoals Peter zei; “Vanuit Loosdrecht gaat de spin-off”. Maar hij zei ook: “De ondernemers moeten het doen.” Ons diepe vertrouwen in de ondernemers zal blijken als u binnenkort ons verkiezingsprogramma openslaat.

Onze Loosdrechtse coryfee Adriaan Doets voerde zoals gebruikelijk zijn hoogst persoonlijke opvattingen de discussie binnen:

  • Recreatie en toerisme prima, maar het moet voor de gewone man wel betaalbaar zijn.
  • Op de receptie van de weggestuurde wethouder Gerard Abrahamse bleek dat hij zo werd geprezen dat je er tranen van in je ogen kreeg.
  • De winkels op zondag open? Adriaan zag het niet zitten.

Aldus zorgt Adriaan voor enige reuring in de vergadering en daarvoor verdient hij een compliment, maar hij moet het natuurlijk niet te gek maken.

En dan was er verwondering en volslagen onbegrip over de afgang van de gemeente bij de Raad van State tijdens de behandeling van de Nederhorst den Bergse affaire rondom watersportvereniging De Spiegel. Als een kleine jongen de oren gewassen.
Uitgelachen.
Wijdemeren stond voor schut. Een incident? Een ongelukkig toeval? Voor de beeldvorming is het in ieder geval niet bevorderlijk.

Vraag het maar aan Adriaan…

Co de Kloet
Raadlid DorpsBelangen

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief