WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Tienerdisco 's-Graveland
's-Graveland, ma 7 oktober 2013

Op zaterdag 12 oktober is er Tienerdisco in de kantine van de SV 's-Graveland aan het Kininelaantje in 's-Graveland.

persbericht

Op zaterdag 12-10 wederom Tienerdisco.

Nadat vorige maand de Tienerdisco van start ging met DJ Anoshy is het aan DJ Berend om het stokje over te nemen. Dankzij een groot aantal vrijwilligers en de gastvrijheid van de sportvereniging kunnen de tieners van Wijdemeren op zaterdag 12 oktober weer de dansvloer op. Vorige maand trakteerde DJ Anoshy de discogangers op een aantal verrassingen, waardoor de discogangers zelfs in polonaise uitbarsten. Wat heeft DJ Berend in petto??

10

Het thema van de tienerdisco deze maand is 10. Vanwege de maand oktober, de tiende maand, maar het cijfer staat natuurlijk symbool voor veel meer. Alle tieners tussen de 10 en 14 jaar uit Wijdemeren zijn welkom. Want als je nog geen 10 bent, zul je nog even moeten wachten. Ben jij een echter tiener? Is oktober je favoriete maand? Ga jij altijd voor een 10 of speel je met nummer 10? Kom dan zaterdag naar de tien, tien, tienerdisco.

De toegang is als van ouds 1 euro. De kantine wordt omgedoopt tot kantiene en wordt voorzien van discolichten en DJ Berend zorgt voor de laatste hits. Deze kantiene is natuurlijk te vinden op het Kininelaantje 1 in ´s- Graveland.

Zaterdag  12 oktober 2013, Tienerdisco 10
Aanvang 19.30
Kininelaantje 1, s-Graveland
Entree €1

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persberict
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief