WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Krijn Spaan wordt 70
Kortenhoef, do 3 oktober 2013

Krijn Spaan, kweker uit Kortenhoef, wordt dit jaar 70 jaar en gaat daarom een samenwerking aan met een ander bedrijf uit de branche.


Krijn Spaan

ingezonden bericht

Nieuws over onze Kwekerij!

Sommigen hebben het in de krant gelezen, anderen hebben het via via gehoord. Maar er is nieuws over de kwekerij van Krijn Spaan.

Krijn wordt dit jaar 70 en is al een tijd op zoek naar een geschikt bedrijf om zijn zaak over te nemen. Nou is er dit jaar een familie op zijn pad gekomen die grote interesse heeft in onze kwekerij. We hebben het hier over Berry en Monique Vermeulen. Zij hebben een leuke zaak in Huizen, genaamd 'Het Gooise Land'. Momenteel zijn zij gespecialiseerd in rozen en zijn zij verkooppunt van de bekende rozenkwekerij 'De Wilde'. Ook hebben zij een winkel met allerlei mooie woonaccessoires. Naast dit alles geven zij allerlei creatieve workshops, zowel voor volwassenen als voor kinderen. Voor informatie kunt u kijken op hun website: www.hetgooiseland.nl.

Leuke ideeen over het bedrijf borrelen op, maar de overname is echter nog niet helemaal rond. Wij houden u via onze website en de nieuwsbrief op de hoogte. Wel komt ' Het Gooise Land' bij ons bedrijf erbij per 1 oktober 2013 en samen gaan wij verder. Meer gezelligheid, meer kennis, meer sfeer, een nog uitgebreider assortiment. Kortom, de moeite waard om weer eens een kijkje te komen nemen op onze kwekerij!

In ieder geval blijft al het personeel werkzaam op de kwekerij, en ja, ook Krijn zelf! Alleen dan wel een paar uurtjes minder dan nu, dan wordt het ook eens tijd voor andere leuke dingen.

Krijn & Miranda Spaan en medewerkers

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
Rik Jungmann
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief