WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Rotary verkoopt Haardhout
Wijdemeren, vr 22 november 2013

Rotaryclub Wijdemeren verkoopt ook dit jaar weer openhaardhout om verenigingen en clubs te ondersteunen.

persbericht

Een warm gebaar voor een warme winter
Houtverkoop voor verenigingen en clubs in Wijdemeren

Rotaryclub Wijdemeren verkoopt ook dit jaar weer openhaardhout om verenigingen en clubs te ondersteunen. Ze doet dit op zaterdag 21 december op de traditionele kerstmarkt in Ankeveen van 8.00-13.00 uur.

Elk jaar weer wordt door een aantal Wijdemeerse ondernemers hout ter beschikking gesteld aan de Rotaryclub. Dit haardhout is in het voorjaar door de leden van de club gezaagd, gekloofd, gedroogd en verpakt zodat het nu geschikt is voor verkoop en een gezellig haardvuur in de donkere decembermaand.
Uit de opbrengst van het hout ontvangen 3 clubs of organisaties uit de gemeente een bijdrage van 250 euro voor een maatschappelijke of sportieve activiteit die zonder dit geldelijke steuntje niet mogelijk zou zijn.

In de loop der jaren hebben al meer dan 15 verenigingen een bijdrage uit het houtfonds ontvangen. De opbrengst van de houtverkoop december 2011 is bijvoorbeeld naar de muziekvereniging Amicitia, het fanfarekorps De Vriendschapskring en de zangvereniging ’t Koor gegaan.
Vorig jaar hebben de 's-Gravelandse muziekvereniging BMOL, de gymnastiekvereniging AGV uit Nederhorst den Berg en de Historische kring voor Ankeveen, 's-Graveland en Kortenhoef mogen profiteren van een bijdrage uit de houtverkoop.

In het kader van de houtverkoop 2013 worden verenigingen en clubs weer opgeroepen een e-mail te zenden naar hout@rotarywijdemeren.nl waarin ze aangeven waarom ze in aanmerking willen komen voor een geldelijke bijdrage en voor welke activiteit ze 250 euro goed kunnen gebruiken.

Doe mee, koop een zak en steun een goed doel. Dat geeft warmte in huis en in uw hart! U steunt dit lokale initiatief al voor € 5,--. Neemt u 10 zakken, dan wordt het hout door leden van de Rotaryclub bij u thuis gebracht. Bedenk dat het volledige aankoopbedrag van het hout ten goede komt aan het verenigingsleven in Wijdemeren, omdat door de sponsoring van het hout en de zelfwerkzaamheid van de leden van de Rotaryclub er geen kosten worden gemaakt. Dit jaar dragen we ook bij aan de stichting Sola voor de bouw van leslokalen voor weeskinderen in Sola. Ook zij zullen tijdens de kerstmarkt in Ankeveen aanwezig zijn.

U kunt het hout door middel van het zenden van een e-mail bestellen op hout@rotarywijdemeren.nl

Een warm gebaar voor een warme winter
Door de koop van een zak Wijdemeers hout, steunt u 3 lokale clubs met een bijzondere activiteit.
Ú maakt het verschil. Een goed doel = een warm gevoel
Een actie van Rotaryclub Wijdemeren

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief