WIJDEMEERSE WEBKRANT
Hulp bij de Gondelvaart
Kortenhoef, wo 8 mei 2013

De Stichting Blok geeft diegenen wat hulp die met een gondel mee willen doen aan de gondelvaart op de eerste zaterdag van september, maar niet weten hoe.

ingezonden bericht

Aspirant-gondelvaarders krijgen (veel) hulp

Nu niet denken: “Dit is niets voor mij, ik ben maar alleen”, of ”Ik kan zoiets niet”. U staat namelijk helemaal niet alleen! Het blijkt dat niet alleen veel verenigingen, stichtingen, scholen, clubs en anderen het leuk zouden vinden om aan de gondelvaart deel te nemen en niet weten hoe ze het aan moeten pakken, wat er voor nodig is, hoe een boot op te bouwen, een thema te verzinnen. Er zijn ook heel veel mensen die geen deel uitmaken van een organisatie, maar wel mee willen doen. En dat kan natuurlijk ook. Zij kunnen zich dan bij anderen aansluiten en worden daarbij op alle fronten ondersteund.

“Nu al?”. We horen het u al denken, maar voor je het weet is het alweer zomervakantie. En die begint dit jaar al heel vroeg… En dan willen wij er toch zeker van zijn dat u er al in een vroeg stadium rekening mee houdt dat de gondelvaart ook dit jaar weer (op 7 september) gaat plaatsvinden. Als het even kan met u als deelnemer!


Hendrina
van der Haar

En wij, als organisatie van de gondelvaart, willen er alles aan doen om die twijfel weg te nemen. Daarom organiseren wij op dinsdag 21 mei een avond onder leiding van Hendrina van der Haar, winnares van vele gondelvaarten. De avond begint om 20.00 uur in De Oude School, Kortenhoefsedijk 145 te Kortenhoef.

Hendrina is dus ervaringsdeskundige en weet haar kennis met heel veel enthousiasme over te brengen en antwoord te geven op al uw vragen.

En vele handen maken licht werk. Ook hoeft het bepaald geen artistiek kunststukje te worden. Denkt u eens aan spandoeken, panelen, foto’s, etc. Het kan heel eenvoudig. Viert uw vereniging, club of school een lustrum? Of voert u actie en wilt zoveel mogelijk mensen daarbij betrekken? Een perfecte gelegenheid om dat op een gondel uit te beelden en uw boodschap met duizenden toeschouwers te delen.

Houd de gondelvaart levend en doe mee! Wij helpen u op weg en begeleiden u tijdens de voorbereidingen. Bovendien ontvangt u als groep ook nog een tegemoetkoming in de onkosten.

Indien u zich nu al wilt opgeven of vragen heeft, kunt u mailen naar: Yvonne van den Brand, Stichting BLOK: yvonne.sikking@xs4all.nl.


De opbouw in een schitterende omgeving. Links wethouder Boermans en Hendrina.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
ing. bericht
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief