WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
1840 Euro voor A Sisters Hope
's-Graveland, za 15 juni 2013

Achttienhonderveertig euro was de opbrengst van een sponsordiner voor A Sisters Hope in restaurant 't Swaentje in 's-Graveland.

ingezonden bericht

Opbrengst diner voor A Sister’s Hope

Woensdag 12 juni hebben we bij ’t Swaentje genoten van een fantastisch vijf-gangen diner. De gasten werden al om 18.15 uur verwelkomd en op het terras hebben we eerst kennis gemaakt met elkaar, onder het genot van een drankje.


V.l.n.r. Maria den Toom, Mijndert Groen, Mariëtte Steenvoorden en Marianne Hartog,
midden-rechts geflankeerd door ex-wethouder Jaap Beemsterboer en zijn echtgenote.

Rond 19.00 uur werd iedereen gevraagd plaats te nemen in het gezellige restaurant en de sfeer zat er al meteen goed in. Mijndert Groen en zijn medewerkers waren direct in touw om ons een geweldige avond te bezorgen.

Het  vijf-gangen diner dat we geserveerd kregen deden de omschrijving op de kaart eer aan! Termen als tongstrelend, om te zuigen, bijzondere smaken die elkaar ontmoeten en een dessert dat de avond compleet maakte schoten te binnen.
Ook hoefde niemand zich zorgen te maken over lege glazen, die bleven gevuld. Na het diner kreeg iedereen nog koffie met lekkere zoetigheden.

Kortom Mijndert heeft er voor ons een onvergetelijke avond van gemaakt, waarvoor we hem hartelijk bedanken. Toen de gasten weer naar huis gingen, was er nog een kleine attentie om iedereen die gekomen was te bedanken en de reacties waren stuk voor stuk lovend, het eten was heerlijk en de fantastische verzorging van Mijndert en zijn team een verwennerij.

De opbrengst van deze avond is € 1840. Mede dankzij deze avond hebben we bijna ons benodigde sponsorbedrag bij elkaar en op 5 en 6 oktober zullen wij, Mariëtte Steenvoorden, Marianne Hartog en Maria den Toom dan ook de 60K-Walk gaan lopen. De eerste dag lopen we van Bussum naar Weesp en de tweede dag van Weesp naar Amsterdam en op deze manier steunen wij met zijn allen de strijd tegen borstkanker.

Samen…..een verschil.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
ing. bericht
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief