WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Bakken op de Herenweg?
Ankeveen, wo 5 juni 2013

Patrick Kreuning is blij met de bloembakken en is tegen de vernieling van de bakken. Nu nog de Herenweg en de Kwakel bebakken vindt hij.

Update (6-6-2013, 0.46) Patrick Kreuning wil geen bloembakken op de Herenweg en de Kwakel.

ingezonden brief

De bloembakken, het houdt de gemoederen bezig.

Doorgaans wordt ambtenaren verweten dat ze niets doen en maar zitten te slapen, en nu doen ze eens iets, krijg je weer een hoop gezeur.
Je kunt het niet iedereen naar de zin maken en vermoedelijk zijn de felste tegenstanders die doorgaans als ze de kans krijgen te hard over de vaartwegen rijden.
Dat mensen de zooi al zelfstandig gaan vernielen is dom en ondoordacht. Want de plantenbakken worden door de gemeente betaald, en ook voor de vernielingen draait de gemeente op. En waar haalt de gemeente het geld vandaan? Juist, bij de burgers. Gooi dus in plaats van een bloembak liever een briefje van 10 euro in de vaart, 50 mag ook, wellicht dat de gelukkige vinder die het eruit weet te vissen er iets nuttigs mee kan doen. Maar om nu de gehele gemeente op kosten te jagen, dat is dom en zinloos.
En als je dan via via hoort dat in de kroeg al nieuwe plannen worden gesmeedt om weer een stel bloembakken in de vaart te dumpen, dan denk ik dat de mensen die met zulke plannen komen gewoon dom zijn.

Dit keer eens een pluim naar Dorpsbelangen, er werd al 10-tallen jaren gesproken over het probleem zonder dat er veel gebeurde, nu gebeurt er eindelijk eens iets.
Alleen: nu nog de Herenweg en de Kwakel aanpakken. Wie weet moet er ooit een verbindingsweg komen in het verlengde van de middenweg naar de Loodijk, Ik denk dat dat de goedkoopste oplosing is die de natuur het minst aantast, maar een weg door het spanderswoud, wat veel mensen willen, dan zullen ze met de bomen ondergetekende moeten omzagen.

Patrick Kreuning
Ankeveen

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief