WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Abrona RE opent Winkel
Oud Loosdrecht, wo 5 juni 2013

Vanaf 15 mei a.s. opent restaurant Abrona Robberse Eiland een winkel op het terrein aan de Oud Loosdrechtsedijk 234 in Oud Loosdrecht.

persbericht

Abrona Robberse Eiland opent winkel

Vanaf 15 mei a.s. opent restaurant Abrona Robberse Eiland een winkel op het terrein aan de Oud Loosdrechtsedijk. U kunt er terecht voor diverse zaken, van cadeauartikelen tot openhaardhout.

De loods aan de voorzijde van het terrein brandde eind vorig jaar gedeeltelijk af. Nu is deze herbouwd en in het voorste gedeelte is een knus winkeltje gerealiseerd.

De meeste artikelen die verkocht worden, zijn zelfgemaakt door cliënten van Abrona. Zo gaan er bijvoorbeeld kaarsen, keramiek en bonbons over de toonbank. Het keramiek en de kaarsen komen van de ateliers van Abrona in Zeist, de chocolade wordt op locatie geproduceerd. Ook worden er diverse streekproducten verkocht. Van lokaal gekweekte appels worden zelfgemaakte appelmoes en -taarten gemaakt. Voor cliënten een leuke manier om nog meer afwisseling in de werkzaamheden te hebben en meer contact te krijgen met plaatsgenoten en toeristen!

De winkel is geopend op dinsdag t/m vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en in de weekeinden op aanvraag.

Graag tot ziens vanaf 15 mei!

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief